Rezil kitle(bot) ve harita konusunda haklısın. Ama bu cümle çok saçma olmuş."Saçma sapan, çöp" gibi güncel oyunlara para vereceğime bunu oynarım. Sistemim çöp gibi fakat %46 HS oranım var, yani vuruşlarımın yarısı hs.
Evet oynadım sizin gibi bot değilim. Oynamayı bilmiyorsunuz gelip yorum yapıyorsunuz. Oynamasam neden nick bırakayım ki? Güncel oyunların çoğu çöp. Hikaye oyun tavsiyelerine biraz bakayım diyorum, hepsi çöp. Ha bu dediklerimden şikayetçiyseniz bana sağlam hikaye oyunu atın, tabii atabilirseniz.
Half-Life zaten en iyi oyunlardan biridir dishonored veya warframe hepsini oynadım bitirdim (warframede bitirmek derken hikayeyi bir de bütün frameleri açıp maxladım)
Tamam öner bekliyorum çöp gibi oyunlar.
Valorant, CS:GO rekabetçi oyunlar daha sayayım mı bunlar bile yeter Zula'dan iyi örnek olarak çünkü?