Zula P2W mi?

Hocam +2 vardı ve oyuna göre + bir hasar vermiyordu. Mermi değiştirme hızları gibi küçük detaylardı hatırladığım kadarıyla. Dediğim gibi + basılmış bir silahta da deneyebilirsiniz.

Zula rezalet, milli duyguları sömüren bir oyundur. Gidin Minecraft oynayın daha iyi (gerçekten o derece yani.)

Ve son olarak şunu söylemek istiyorum. Diyelimki quantum "pskolojik" bir şey.+ basma olayı peki?

Her şekilde Zula P2W bir oyun oluyor.

Para yatırmadan oynayan da ne bileyim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Avrupa serveri olayını bilmiyordum. Zaten oyuna velet vurmak için girip çıkıyorum . Ses çıkaran dürbünleri kimse kullanmıyor duvar arkasından gösterdiğini sanmıyorum. (gösterse e-sporcular kullanırdı.) Kale haritasındaki çimleri ayarları en düşüğe çekerek kapatabiliyorsunuz diye düşünüyorum çünkü bende çim yok. Varsada fazla kale girmediğim için bilmiyorum.

+ Basma olayı p2W. Ben P2W değil demedim . Sadece eskisi kadar P2W değil. Ama kendimizde + basabiliyoruz.

Hocam rekabetçide bir aralar rastgele geliyordu haritalar ve içlerinde yeni gelen kale haritasıda vardı.mermi geçiren duvarlar diye belirttim. Ben en düşükte oynuyordum ve çimler gözüküyordu.

E-sporcular daha yavaş açıldığı için kullanmıyorlar ve onlarda genellikle pusucular olmuyor.

O zaman o kısımda P2W. Çünkü o tür dürbünleri çıkarması çok zor.

Ya hocam mesela kasmak falan değil. Para yatırıp güçlü silah alabiliyorsun ya bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…