Zula P2W mi?

M468'imde vendetta olsa bir de susturucusuz kullanıyorum. (sesi hoşuma gidiyor.) Ayrıca M4A1 +5 quantumu var sekme aynı. Bu arada MPT-76 sekmiyor evet benim quantum yok MPT'de ama yine de sekmiyor. Ayrıca vs attınız ama onun silahında artı veya ekstra olabilir. Quantum bence psikolojik. Ben pek fark göremedim.

Hocam +2 vardı ve oyuna göre + bir hasar vermiyordu. Mermi değiştirme hızları gibi küçük detaylardı hatırladığım kadarıyla. Dediğim gibi + basılmış bir silahta da deneyebilirsiniz.

Zula rezalet, milli duyguları sömüren bir oyundur. Gidin Minecraft oynayın daha iyi (gerçekten o derece yani.)

Ve son olarak şunu söylemek istiyorum. Diyelimki quantum "pskolojik" bir şey.+ basma olayı peki?

Her şekilde Zula P2W bir oyun oluyor.

+ Olarak şunu söylemek istiyorum. Dürbünler avantaj sağlamıyor demişsiniz ama transform ve Terminator dürbünler adamı görünce ses çıkartıp, ışıldıyor.

Daha yavaş açılıyor bir dürbünden ama ağaçların, çimlerin veya mermi geçiren herhangi bir duvarın arkasındaki adamı kolaylıkla vurabiliyorsunuz. Kale haritasında ben bunu çok fazla yapmıştım.

Oyun zaten başlı başına saçmalık :D

Kar98>awm
Diyor.
Milli duygulardan sürekli prim yapmaya çalışıyor, yok neymiş osmanlı tokatıymış falan.
Avrupa serverlarında bedava +6 basılmış, quantumlu silah veren Zula kendi milletine parayla satıyor ve gelmiş siz bu oyunu bize savunuyorsunuz!

Avrupa serveri olayını bilmiyordum. Zaten oyuna velet vurmak için girip çıkıyorum :D. Ses çıkaran dürbünleri kimse kullanmıyor duvar arkasından gösterdiğini sanmıyorum. (gösterse e-sporcular kullanırdı.) Kale haritasındaki çimleri ayarları en düşüğe çekerek kapatabiliyorsunuz diye düşünüyorum çünkü bende çim yok. Varsada fazla kale girmediğim için bilmiyorum.

Hocam +2 vardı ve oyuna göre + bir hasar vermiyordu. Mermi değiştirme hızları gibi küçük detaylardı hatırladığım kadarıyla. Dediğim gibi + basılmış bir silahta da deneyebilirsiniz.

Zula rezalet, milli duyguları sömüren bir oyundur. Gidin Minecraft oynayın daha iyi (gerçekten o derece yani.)

Ve son olarak şunu söylemek istiyorum. Diyelimki quantum "pskolojik" bir şey.+ basma olayı peki?

Her şekilde Zula P2W bir oyun oluyor.

+ Basma olayı p2W. Ben P2W değil demedim :D. Sadece eskisi kadar P2W değil. Ama kendimizde + basabiliyoruz.

Avrupa serveri olayını bilmiyordum. Zaten oyuna velet vurmak için girip çıkıyorum :D. Ses çıkaran dürbünleri kimse kullanmıyor duvar arkasından gösterdiğini sanmıyorum. (gösterse e-sporcular kullanırdı.) Kale haritasındaki çimleri ayarları en düşüğe çekerek kapatabiliyorsunuz diye düşünüyorum çünkü bende çim yok. Varsada fazla kale girmediğim için bilmiyorum.

Hocam rekabetçide bir aralar rastgele geliyordu haritalar ve içlerinde yeni gelen kale haritasıda vardı.mermi geçiren duvarlar diye belirttim. Ben en düşükte oynuyordum ve çimler gözüküyordu.

E-sporcular daha yavaş açıldığı için kullanmıyorlar ve onlarda genellikle pusucular olmuyor.

Hocam rekabetçide bir aralar rastgele geliyordu haritalar ve içlerinde yeni gelen kale haritasıda vardı.mermi geçiren duvarlar diye belirttim. Ben en düşükte oynuyordum ve çimler gözüküyordu.

E-sporcular daha yavaş açıldığı için kullanmıyorlar ve onlarda genellikle pusucular olmuyor.
O zaman o kısımda P2W. Çünkü o tür dürbünleri çıkarması çok zor.

Bunları kendimiz kasarak alabiliyoruz. Battle Royale yenilendi. Şimdi Battle Royale kasası'da Zp'li oldu. Evet Battle Royale güzel değil ama oyun velet vurma oyunu. Sadece velet vurup hile damgası yemek için giriyorum :D. Quantum olayı ise saçma. Hiçbir şekilde silahın sekmesinde farkı yok. Tamamen pskolojik. (Valorant'taki skin olayı gibi.) Oyunun sesini kapatıp oynayın aynı hissiyat. Zaten ses kasmaya falan gerek yok arkadan podcast açıp oynuyorum bazen.

Ya hocam mesela kasmak falan değil. Para yatırıp güçlü silah alabiliyorsun ya bitti.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı