Zula P2W mi?

Öncelikle sadece seçkin hesabının olması demedim, rank kasman da gerekli bunu söylüyorum. Altını geçtikten sonra hile gelmemeye başlıyor, anladığım kadarıyla sizin gibi oyunu iyi oynamayanlar ve sürekli hileden ban yiyip tekrar açtıklarında gümüş olan hileciler sizlere denk geliyor.

2.'si ise; Ping mevzusu 100Mbps internetin olsa bile ona bağlı değildir. İstersen 500k olsun, altyapı önemlidir. 1000Mbps interneti olan adamın altyapısı kötüyse pingi çıkar. 10Mbps interneti olan adamın altyapısı iyiyse pingi çıkmaz.

hitbox geçen haftalarda düzeltilmişti sanki ve evet optimizasyon çok kötü

Ben Zula'ya bir kere merak edip oynayayım dedim 1 Level'im adam M468 +6 ile beni vuruyor bende de M4A1 var. Bıraktım oyunu.

Hitbox geçen haftalarda düzeltilmişti sanki ve evet optimizasyon çok kötü

Sevgisiz Zula yöneticileri biz böyle belirledik oyunun ilk başında bütün karakterlerin hitboxunu aynı yaptık P2W olmasın diye. Şimdi siz istediniz biz bütün karakterlerin hitboxunu tam yaptık diyorlar. Bak sen bak. Bir de kabullenmiyorlar .

aynen

En baba P2W oyunlardan. Milleti yıllarca sömürdüler ama şu an sunucular boş sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…