Zula P2W mi?

Bence benim Valorant fanboyluğu yapmamdan çok sen CS fanboyluğu yapıyorsun. Oyunda seçkin hesabım olmasına rağmen( ki hatırladığım kadarı ile bu ürün 72 TL) hala her maçta olmasa bile hile geliyor. Valorant bedava bir ürün ama hiçbir maçında hile yüzünden oyunum berbat olmadı zaten hileye bir kere denk geldim onda da Riot oyunumu durdurdu hileyi banladı ve maçı geçersiz kıldı. Ping mevzusuna gelirsek 100 Mbps internet kullanıyorum hızım hiç 75 Mbps'in altına düşmüyor ayrıca internetimden dolayı ise Valorant'ta da pingimin yüksek olması gerekmiyor mu?
Öncelikle sadece seçkin hesabının olması demedim, rank kasman da gerekli bunu söylüyorum. Altını geçtikten sonra hile gelmemeye başlıyor, anladığım kadarıyla sizin gibi oyunu iyi oynamayanlar ve sürekli hileden ban yiyip tekrar açtıklarında gümüş olan hileciler sizlere denk geliyor.

2.'si ise; Ping mevzusu 100Mbps internetin olsa bile ona bağlı değildir. İstersen 500k olsun, altyapı önemlidir. 1000Mbps interneti olan adamın altyapısı kötüyse pingi çıkar. 10Mbps interneti olan adamın altyapısı iyiyse pingi çıkmaz.
 
Hayır p2w değil. Her gün oyuna girip hediyeleri alsanız ve maç atmasanız bile hesabınızı dizebiliyorsunuz. Yeni başlayanlar zorluk çekebilir fakat biraz emek verilirse güzel silahlara sahip olunabilir. Ama bu, oyunun kötü olduğu gerçeğini değiştirmiyor tabii. Hitboxlar ve optimizasyon rezalet.
hitbox geçen haftalarda düzeltilmişti sanki ve evet optimizasyon çok kötü
 
Hitbox geçen haftalarda düzeltilmişti sanki ve evet optimizasyon çok kötü

Sevgisiz Zula yöneticileri biz böyle belirledik oyunun ilk başında bütün karakterlerin hitboxunu aynı yaptık P2W olmasın diye. Şimdi siz istediniz biz bütün karakterlerin hitboxunu tam yaptık diyorlar. Bak sen bak. Bir de kabullenmiyorlar :D.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı