Zula P2W mi?

Zp ile alınabiliyor ama seviye gerekli hem de çok seviye. Mesela yeni başladın 5 levelsin. AUG 3 alacaksın o da +1 bile değil. Almak istiyorsun zp yetiyor seviye yetmiyor. 2 hafta seviye kasayım diyorsun. Adamlar almış parayla silahları içinden geçiyorlar 1 hafta içinde girdiğin 20 maçan 18'ini kaybediyorsun sonra başlıyorsun sende para yatırmaya. Şimdi diyeceksin ki sen kötü oynuyorsun kolsuzsun falan. Ama ver bana +7 AUG bak bakalım nasıl içinden geçiyorum milletin. Neyse Wolfteam ve Zula'dan kesinlikle uzak durun.

Para yatırmıyorum. Kabullenmek neden bu kadar zor?

Evet. Bu doğru. Seviye gerekiyor. Ama bu Zula'nın P2W olmadığı gerçeğini değiştirmiyor.

Oyun oynanmaz. Bu haliyle kasmak cidden zor. Ama oyun P2W değil anlayın artık.

Evet. Bu doğru. Seviye gerekiyor. Ama bu Zula'nın P2W olmadığı gerçeğini değiştirmiyor.

Kanka sen oynamaya devam et P2W değil zaten Zula(!).ya abi şu foruma yaş sınırı getirin Allah aşkına ya! Göz göre göre adam P2W değil diyor. Ya sabır!

Bakış açına göre bana P2W olan bir oyun söyler misin? P2W dediğimiz her oyunda en kötü ihtimalle 4845984165165 saat oyundan sonra o ekipmana erişiyorsun zaten. Olay para vermeden ekipmana erişebilmen değil paranın ekipmana erişme süreni kısaltıp kısaltmaması. Sözün özü bir oyun daha iyi olmak veya daha iyi ekipmanlara sahip olmak için emek yerine parada kabul ediyorsa p2W'dir.

Ayrıca para yatırmışsındır diyip ahkam kesem olursa diye:

8 yılda elde dersin diyen eleman için buda:

@434076

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (559).png
    2,6 MB · Görüntüleme: 26
  • Ekran Görüntüsü (562).png
    2,7 MB · Görüntüleme: 43
  • Ekran Görüntüsü (563).png
    2,6 MB · Görüntüleme: 25
  • Ekran Görüntüsü (564).png
    2,7 MB · Görüntüleme: 21
  • Ekran Görüntüsü (568).png
    2 MB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…