Zula para yatırılmadan oynanır mı?

Arkadaşlar, Zula'ya başlamak istiyorum ama hiç para yatırmayacağım. Eskiden P2W idi hala öyle mi?
2017-2018 de oynuyor olsaydınız süper olurdu, şu an +6 silahınız olmadan hiçbir şey yapamazsınız. Yıllar önce arkadaşlarımla deliler gibi oynardım, günlerimi süsleyen oyundu. Şu an yüzüne bile bakmıyorum.
 
Zula'yı para yatırmadan oynayabilmenin mümkün olduğunu düşünmüyorum. Bir şekilde oynarsınız fakat sürekli ölürsünüz, bu da zevk vermez. En basitinden para vererek bir silah alıyorsun, sonra bu silaha + basmak gerekiyor ki silahın güçlensin. + bastıktan sonra da ekstra takviyeler de gerekiyor derken böyle uzadıkça da uzuyor. Bu oyuna para yatırmadan oynayabilmek pek mümkün değil. Öncelikle oyunda eşitlik yok, siz oyunun verdiği silahlarla oynarken karşınıza tamamıyla ful+ful oyuncu da gelebilir. Bu da oyun zevkinizi kaçıracaktır. Özellikle P2W oyunlara para yatırılmadan oynanması pek mümkün değildir.
 
Ben 2019'lu zamanlarda başlamıştım serüvenime hiç para yatırmadım çoğu eşyam +6 olmuştu ardından 1 kereliğine 2020 veya 2021'di tam hatırlamıyorum yıl başı paketi vardı onu almak için para yatırmıştım skin falan veriyordu. Tabii yanında birkaç şey daha vermişti kasa, deste falan ama tam hatırlamıyorum ne verdiklerini. Ardından +7 geldi ve benim bir ekipim vardı 2-3 yıl beraber oynadık hep. +7 geldikten 1-2 hafta sonra saldık oyunu. Yani para yatırırsan daha kolay gelişirsin tabi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı