Zula ses sorunu

#Burhan#

Hectopat
Merhabalar, laptopumda Zula oynarken ses sürekli 1-2 saniyeliğine gidip geliyor. Başka bir kulaklık denedim ama hala aynı. Yakın zamanda format atıldı.
İşlemci: Intel Celeron n3450.
Ekran kartı: Intel HD Graphics 500.
RAM: 4 GB DDR3.
Anakart: Ben de bilmiyorum
(Format attıktan sonra adam çakma Windows 10 Pro kurmuş).

Bende eski bir laptop'a sahibim ve 3-5 FPS için eski bir işletim sistemi kullanılması gerektiğini düşünmüyorum.
Neden Win 7'den yazdın diye sorarsan Dual Boot kullanıyorum.

Bende eski bir laptop'a sahibim ve 3-5 FPS için eski bir işletim sistemi kullanılması gerektiğini düşünmüyorum.

Ben tecrübe etmediğim ve bilmediğim işe kesinlikle burnumu sokmam sanada tavsiyem bu olacaktır. İyi forumlar dilerim.

Neyden bahsediyorsunuz?
O zaman orta yolda buluşalım, Arkadaş Dual boot yapsın.

Boşverin hocam arkadaşın konusunu boş yere uzatmaya gerek yok hem sorununada çözüm bulamıyoruz nereden nereye geldi konu ben tecrübemden çıkarak arkadaşa sadece bu oyunu fazla oynuyorsa Win 7 kullanmasını öneriyorum ve sistemine en iyi gedecek işletim sistemi de budur her ne kadar güncel kullanmak istesekte önersekte iyi ve hızlı giden bu olur oyunları için.

Bu arada yazdıklarımdan alınmayın lütfen kırmak veya başka bir yöne çekmek gibi niyetim yoktu kırdıysam affola. Saygılarımla

Benım de oyle oluyor. Cozum bulundu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…