Yukarıda ''Çözünürlük'' diye bir ayar var farkettiyseniz . Onu arttırmayı deneyin . Arttırabildiğiniz kadar fazla arttırın rakamlar ne kadar büyükse o kadar iyi . Sonra '' KAYDET '' e basın . Ekran 1 2 saniyeliğine donacak sonra eski haline geri dönecektir . Sorunumuz da çözülmüş olacaktır .
İşimiz sanırım biraz uzun . Normalde NVIDIA da Ekran kısmı olması lazım . Yani oradan boyutlandırabiliriz ama sizde de bendeki gibi o kısım yok . Ekran kartınızı güncelleştirebilir misiniz ?
İşimiz sanırım biraz uzun . Normalde NVIDIA da Ekran kısmı olması lazım . Yani oradan boyutlandırabiliriz ama sizde de bendeki gibi o kısım yok . Ekran kartınızı güncelleştirebilir misiniz ?
Eğer laptop ise buna malesef çözümüm olamaz . Laptopların hepsinde BLACKBAR sorunu olmakta. Kendim CS:GO oynarken 1024x çözünürlükte oynuyordum . Ne yaptıysam yapayım gene BLACKBAR sorunu çözülmedi .
Eğer laptop ise buna malesef çözümüm olamaz . Laptopların hepsinde BLACKBAR sorunu olmakta. Kendim CS:GO oynarken 1024x çözünürlükte oynuyordum . Ne yaptıysam yapayım gene BLACKBAR sorunu çözülmedi .
Tekrar söyleyelim bilgisayar ile alakası yok bilgisayarınızda sorun yok . Oyunu silip yüklemeyin de oyun grafik ayarları kısmını ekran görüntüsü alıp atabilir misiniz ?