Ne yapmam gerekiyor
Böyle olduÇözünürlüğü 1400x1050 seçin sonra tekrar bakın Ekran Ölçeklendirmesini Koru seçeneği çıkmış mı ?
Böyle oldu.
Evet.Çözünürlüğü eski haline getirebilir misiniz? NVIDIA ekran kartını mı kullanıyorsunuz?
NVIDIA ayarları var.Masaüstünde boş bir yere mouse'nizin ikincil tuşu ile yani sağdaki tuşu ile sağ tıklayabilir misiniz? NVIDIA Denetim Masası'nı açmamız lazım.
NVIDIA ayarları var.
Laptop olduğu için iltel grapichs'den yapılması gerekiyorİşimiz sanırım biraz uzun . Normalde NVIDIA da Ekran kısmı olması lazım . Yani oradan boyutlandırabiliriz ama sizde de bendeki gibi o kısım yok . Ekran kartınızı güncelleştirebilir misiniz ?
Ve bilgisayar yeni 1 kaç ay önce aldık.İşimiz sanırım biraz uzun . Normalde NVIDIA da Ekran kısmı olması lazım . Yani oradan boyutlandırabiliriz ama sizde de bendeki gibi o kısım yok . Ekran kartınızı güncelleştirebilir misiniz ?
Oyunu silip yüklesemEğer laptop ise buna malesef çözümüm olamaz . Laptopların hepsinde BLACKBAR sorunu olmakta. Kendim CS:GO oynarken 1024x çözünürlükte oynuyordum . Ne yaptıysam yapayım gene BLACKBAR sorunu çözülmedi .
Oyunu silip yüklesemEğer laptop ise buna malesef çözümüm olamaz . Laptopların hepsinde BLACKBAR sorunu olmakta. Kendim CS:GO oynarken 1024x çözünürlükte oynuyordum . Ne yaptıysam yapayım gene BLACKBAR sorunu çözülmedi .
Ve bilgisayar yeni 1 kaç ay önce aldık.
Oyunu silip yüklesem
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.