Zula "Themida" hatası

Mustafa Binek

Centipat
Arkadaşlar Zula oynamak için çağırdı. Oyunu yüklediğimde "themida" adında bir hata aldım. Çözümünü bilen var mı?

unknown (1).png

Güvenlik duvarı gibi birkaç örnek ile çözüme ulaşamadım.

Dosya Ekleri

• unknown (1).png
    unknown (1).png
    5,2 KB · Görüntüleme: 169
Koskoca Zula gibi bir oyunun themida'yi kullanması biraz komiğime geldi. Themida .net obfuscatordur almış olduğunuz hata bundan kaynaklı ve sanırım uygulama (zula) için güvenlik riski tespit etmiş ve kendini korumaya almış. Baştan sağma yapıldığı bir oyun olduğunu bir kez daha anladım.

Koskoca Zula gibi bir oyunun themida'yi kullanması biraz komiğime geldi. Themida .net obfuscatordur almış olduğunuz hata bundan kaynaklı ve sanırım uygulama (zula) için güvenlik riski tespit etmiş ve kendini korumaya almış. Baştan sağma yapıldığı bir oyun olduğunu bir kez daha anladım.
Hahaha tamamen öyle. Themida kullanmak ne hocam ya birde kendilerine oyun diyorlar. Minecraft'ta benzeyen oyunlar kullanıyor bunu :D

Hahaha tamamen öyle. Themida kullanmak ne hocam ya bir de kendilerine oyun diyorlar. Minecraft'ta benzeyen oyunlar kullanıyor bunu :D

Kör topal yapsa daha iyi koruma kullanırdı. Hala Source leak yememiş olması mucize gibi bir şey Zula'nın. ya da kimse uğraşmamışdır belki de çok dandik olduğundan :D

Kör topal yapsa daha iyi koruma kullanırdı. Hala Source leak yememiş olması mucize gibi bir şey Zula'nın. ya da kimse uğraşmamışdır belki de çok dandik olduğundan :D
Hocam hadi yaptılar diyelim , zulayı kim takarki kafasına çalıncak bi oyun bile değil. Sanki koskoca ekiple değilde 1 kişi böyle emeğini vererek yapmış bir oyun gibi. Ama sorsak yüzlerce kişilik ekipleri var ve mekanikleri hala çöp.

Bunu diyen andavalda komiğime gitti madem executable dünyasından haberin yok yorum yapma kardeşim.

Çözümü nedir

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı