Zula toparlanıyor

Hocam öncelikle dalga geçmenize gerek yok. Ben Zula hakkındaki görüşlerinizi belirtin dedim ne kadara ne hesap aldığımı değil. Zevk meselesi ister veririm ister vermem. Ayrıca sıkıldığımda satacak bir sürü arkadaşım var.
Tabiki de hocam ben sizle değil geliştiricilerle dalga geçtim. İstediğinizi yaparsınız sizin kararınız ama bence gereksiz bir oyuna gereksiz bir para harcamışsınız bu da benim görüşüm.
 
Merhaba. 2021 yılında Zula'yı bırakmıştım. O günden bugüne ayda bir yarım saat oynar çıkardım. Battı denilen oyun (bence) son dönemlerde toparladı. Aktiflik sayısı artmış, şu an 8 sunucu dolu. Bu bayağı iyi bir değer. Oyuna hala para yatıranda var. Baktığımda 10 kişiden birisi Pass almış bile. 750 TL'ye yeni bir hesap aldım ve bende başladım artık. Eskisinden daha bir hal alır umarım, sizde düşüncelerinizi belirtin.
benim görüşümce fc 24 alabilirdiniz hocam o paraya
 
Gerçekten sizin adınıza üzüldüm.

Bu yorumu yazacak kadar alçaldığınız için ben size üzülüyorum.

Tabii ki de hocam ben sizle değil geliştiricilerle dalga geçtim. İstediğinizi yaparsınız sizin kararınız ama bence gereksiz bir oyuna gereksiz bir para harcamışsınız bu da benim görüşüm.

Görüşünüze saygı duyuyorum lakin dediğim gibi zevk meselesi.
 
Bu yorumu yazacak kadar alçaldığınız için ben size üzülüyorum.



Görüşünüze saygı duyuyorum lakin dediğim gibi zevk meselesi.
bende eskiden oynuyordum 5 ay önce girip 200 tl gibi bir para atıp ak-47 skinleir cıkartıp +7 yapıp oyunu bırakmıstım

Yahu o kadar CS, Valorant beleş niye bu oyunda sürünüyorsunuz anlamadım... Hadi eskiden CS ücretliydi diyeceğim ama artık CS de ücretsiz.
prime ücretli hocam
 
Bence bosuna uzuluyorsun. Steam hakkinda garip konu acan bu elemandi sanirim. Akli basina gelince anlayacaktir.

Ben öyle bir konu açmadım hocam. Ayrıca zevk meselesi ben ister veririm ister vermem böyle yorumlar yapacak kadar aşağı seviyeye düştüğünüz için sizin adınıza üzgünüm.
 
Bende eskiden oynuyordum 5 ay önce girip 200 TL gibi bir para atıp AK-47 skinleir cıkartıp +7 yapıp oyunu bırakmıstım

Prime ücretli hocam

750TL Zula'ya vermek yerine Prime alabilirdi 300TL parada artıyordu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı