Zula toparlanıyor

Kankam istesen ben sana eski zula hesabımı bedava verirdim. 750 TL o oyuna verince bak üzüldüm. Dalga geçmek amaçlı değil. Senin kendi fikrin ama o oyun sömürüyor paranı.
 
O oyunu oynayan esporcular bile bırakmıştı en son. Belli bir para bayılan kitle var onun harici oynayan çok nadir, ölü yatırım olmuş. Neyse iyi eğlenceler.
 
Merhaba. 2021 yılında Zula'yı bırakmıştım. O günden bugüne ayda bir yarım saat oynar çıkardım. Battı denilen oyun (bence) son dönemlerde toparladı. Aktiflik sayısı artmış, şu an 8 sunucu dolu. Bu bayağı iyi bir değer. Oyuna hala para yatıranda var. Baktığımda 10 kişiden birisi Pass almış bile. 750 TL'ye yeni bir hesap aldım ve bende başladım artık. Eskisinden daha bir hal alır umarım, sizde düşüncelerinizi belirtin.

Kinaye yapıyorsunuz zannettim hocam. Bu oyuna 750₺ vererek paranızı boşa harcamış sınız bu oyunda paraya basan oyunu alır kurallı var eskisinden daha iyi bir hal alır mı sorunuza. Titanik gibi batar diyebilirim.
 
Ölü yatırım olmuş. Sizin adınıza üzüldüm de eğer siz memnunsanız denecek bir şey olduğunu da sanmıyorum ve her oyunun belli başlı kemik kitlesi olur. Bu kemik kitleden yola çıkarak oyun hakkında yorum yapmanın sağlıklı olacağını düşünmüyorum. Oyun, ilk çıktığı zamana göre şu an kat kat daha kötü durumda ve nereden ne kadar kazanabiliriz diye düşünüyorlar gibime geldi benim düşünceme göre. Oynarsınız ya da oynamazsınız, orası size kalmış. 2024'deyiz ve daha farklı oyunlara fırsat verin. Zula'nın devri geçti artık. Belli bir yılda belli bir kitleye hitap etti ve bitti.

Bir oyunun kalıcı olabilmesi için daha önceden yapılmamış ve özgün içerikte oyun olması gerekiyor. Tek Zula değil. Bundan önce de bir sürü F2P FPS oyunları yapıldı Türkiye'de ve çoğunluğu da tarihin tozlu taraflarına karıştı çünkü onlar da belli bir zamanda popülerdi ve bir süre sonra oyuncularına hitap etmedikleri için de sunucularını kapatıp gittiler. Özgün olmayan ve oyuncularına hitap etmeyen çoğu oyunun sonu bu şekilde olacak. Zula'nın uzun süre açık kalacağını şahsen düşünmüyorum. Tarihe de not düşmüş olayım.
 
Okulların tatil olduğu dönemler eskiden 43 server dolarken şimdi 7 tane server dolmuş(sunucuların kapasitesi düşürülmüştü en son oyun daha dolu gözüksün diye. Okulun tatil olduğu dönemde çocuk kesim bedava diye Valorant veya Zula'ya yöneldiğinden dolu gözükmüş gözünüze siz de bu tuzağa düşmüşsünüz :) tabii kyefi meselesi ama yıllarca oynamış biri olarak 750 TL'ye değeceğini de düşünmüyorum.
 

Geri
Yukarı