Zula veya Point Blank oynamaya değer mi?

bence bu saçma bir soru. Eğer bir oyunu oynamayı seviyorsan tabii ki değer. Point Blank hiç oynamadım. Zula çok fazla p2w. Eğer sistemin yetiyorsa cs veya valorant oyna bence. Ama tabii ki Zula ve Point Blank' de deneyebilirsin

Point Blank hiç oynamadım. Ama Zula önerebilirim azıcık. Ben de oynuyorum, P2W olması dışında güzel bir oyun. Sekmesi vs. düşük olduğu için bana daha kolay geliyor. CS:GO'da ilk başlarda iyi başlıyorum, daha sonra yavaş yavaş düşüyorum. Ama Zula'da her maç birinciliğim olur, en kötü ikinciyimdir. Biraz da yetenek ve beyin meselesi. Benim gibi hızlı ve farklı şeyleri aynı anda düşünemiyorsanız Zula daha iyi bir tercihtir. Çünkü sekmeyi hesaba katmadan sadece Crosshair'e odaklanarak oynayabilirsiniz. Ama tabii ki de kendisi P2W olayından dolayı kanser eder. P2W olmasa kesinlikle tavsiye ederdim, ama şimdiki haliyle çok takmayacaksanız oynanabilir. Ben oynuyorum, hemen sinirlenmiyorsanız güzel oyun. Ama asla para yatırmayın oyuna. Ben yatırdım, pişmanım. Boş kafayla oynayacaksanız güzel oyundur, takacaksanız hiç başlamayın bile.

Yürüyerek HS yemek istiyorsan Zula, acemi sunucusunda bile hunharca paralı silahlarla HS yemek istiyorsan Point Blank. İkisinde de anlattıklarım var. O yüzden değmez. Sinir hastası olup alt+F4 çekersin.

Point Blank P2W olmasına karşın fazla hile var bana 5 maçın 3'ünde hile geliyordu. Bence ikisi de oynanmaz.

Yürüyerek HS yemek istiyorsan Zula, acemi sunucusunda bile hunharca paralı silahlarla HS yemek istiyorsan Point Blank. İkisinde de anlattıklarım var. O yüzden değmez. Sinir hastası olup alt+F4 çekersin.
Point Blank P2W olmasına karşın fazla hile var bana 5 maçın 3'ünde hile geliyordu. Bence ikisi de oynanmaz.
Android FPS oyunları hakkında tavsiyeniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…