yusuf aksay Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #1 Merhaba. Zula'da dosyanın yüklenmesi engellendi: "C:\Windows\System32\wow64.dll". bu hatayı alıyorum çözümünü bilen var mı? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 8,7 KB · Görüntüleme: 67 Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ekim 2023
Merhaba. Zula'da dosyanın yüklenmesi engellendi: "C:\Windows\System32\wow64.dll". bu hatayı alıyorum çözümünü bilen var mı?
OxideOnly Centipat Katılım 9 Eylül 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #2 yusuf aksay dedi: Merhaba. Zula'da dosyanın yüklenmesi engellendi: "C:\Windows\System32\wow64.dll". bu hatayı alıyorum çözümünü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... İşletim sistemi dosyalarınızda bozulma mevcut öncelikle güvenli bir antivirüs yardımı ile sisteminizi taratarak temizlik yapınız. Daha sonra aynı hatayı tekrar verip vermediğini kontrol ediniz. Artı 0 Eksi
yusuf aksay dedi: Merhaba. Zula'da dosyanın yüklenmesi engellendi: "C:\Windows\System32\wow64.dll". bu hatayı alıyorum çözümünü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... İşletim sistemi dosyalarınızda bozulma mevcut öncelikle güvenli bir antivirüs yardımı ile sisteminizi taratarak temizlik yapınız. Daha sonra aynı hatayı tekrar verip vermediğini kontrol ediniz.