Hocam adam ustamdı kavga çıkmasın diye ses etmedim adam da zaten ucuz bir bilgisayar getirmemişti.
Laptop mu getirdi hocam.
Hocam adam ustamdı kavga çıkmasın diye ses etmedim adam da zaten ucuz bir bilgisayar getirmemişti.
Aynen zaten çocukların evinde 1000 Mbp/s internet vardı. Önce yazılanı doğru oku sonra mesajını yaz.Çocuklar artık o kadar da beceriksiz değil. Bu gibi kişiler bir elin parmağını geçmez.
Evet monster'in pahalı bir modeliydi. 2070 GPU vardı.Laptop mu getirdi hocam.
Dükkanın beleşe çalıştığını düşünüyor forumdakiler, o yüzden karşılar bu kadar.Sonuçta alt limit almış, kalkıp 300 TL almamış. 100 TL neden gözde büyültüldü anlamadım ustayla sen 2 döner 2 kola siparişi verseniz zaten 100 TL tutacak adam öğlen yemeğini karşılamış gibi düşün.
Hocam oyun da battı harbiden oynayan birkaç kişi anca var. Artık ne yapıyordur o oyunda bilmiyorum.Kaliteli bir oyun indirseydi bari. En azından 100tl çöpe gitmezdi.
Hocam oyun da battı harbiden oynayan birkaç kişi anca var. Artık ne yapıyordur o oyunda bilmiyorum.
Abi link çilekli mi olsun vişneli mi(!)
Evet Monster'in pahalı bir modeliydi. 2070 GPU vardı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.