antoniomontana
Hectopat
Ekran kartını kullanmadan o FPS'i almanız imkansız.
Özür dilerim.NVIDIA ne alaka adamın ekran kartı AMD.
Kullanamaz...CPU dahili ekran kartına sahip eğer ki sürücü olarak Nvidia yerine AMD yüklerse CPU içindeki grafik kartını kullanır diye biliyorum.
baktım aynıFPS konusunda sıkıntı yoksa yazılı olarak hata olmuştur. Oyunu alta at görev yöneticisinden kullanımına bak.
sanmıyorum görev yöneticinden de farklı programlardan da baktım kullanmıyor gpuBende de öyle oluyor. Maçta iken Alt Tab yapıp Afterburner'ı yeniden aç. Maça girmeden her şey kapalı olsun. Afterburner ile alakalı.
Baktım aynı.
FPS'i sabitlediniz mi?Zula oynarken sadece işlemci kullandığını fark ettim işlemci kullanımım da %44'te sabit kalıyor.
Başka bir oyun oynarken bu sorunu yaşamıyorum. Ekran kartım RX 570, işlemcim AMD Ryzen 2200G.
Zula'da ekran kartımın da kullanılmasını istiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
MSI afterburner dan fotoğraf atar mısın?baktım aynı
sanmıyorum görev yöneticinden de farklı programlardan da baktım kullanmıyor gpu
tam olarak neresini atayımMSI afterburner dan fotoğraf atar mısın?
fps sınırını configden 500e sabitledim sınırsız fps olmuyor zuladaFPS'i sabitlediniz mi?
evet ekran kartına takılı tüm driverlarım güncel ve amdHDMI kablosu ekran kartına mı takılı? Nvidia sürücüleri mi yüklü yoksa AMD mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.