Zula'da Aimimi Nasıl Geliştiririm?

Öncelikle merhaba ben Zula'yı yıllardır oynuyorum, eskiden evet para yatırma olayı çoktu markette Zula parası ile satılan eşya yoktu ama son 1 1,5 yıl öncesinde güncellemeyle Zula parası ile satın alım geldi. Ben sadece içi Full var aldım 70 TL'ye başkada hiç para vermedim Zula'ya para yatırmadım. Buradaki herkes çok önyargılı sen dikkate alma oynamak isteyen sensin herkes sana engel olmaya çalışıyor.
Aim kasmak için herkes tek favela atmalısın genelde bu harita kullanılıyor.

-Oyundaki sesi kıs.
-Mermi izlerini aç.
-Oyunda yavaş kalma ve pusma adamların üzerine üzerine oynarsan aim gelişir.
- Genelde kafa tarafina aimi koy.
- Nişangahı (.) Ya da (+) kullan.
Bunu her gün oyuna girmeden yap.

- Silah seçimin Aug , M468, Mpt 76 olsun
Sniper için kar98, Awp olsun
- Silah özelleştirmelerini düzgün yap

Her şey para değil oyunda. YouTube Zula Forza sıfır hesap kasma serisine bakın derim + olmayan silahla adam neler yapıyor.

Önyargılardan kurtulun.
Zamanında az da olsa, en azından denemek için oynamıştım, fakat bu söylediğin silahlar anca kiralanabiliyor. Adam para harcamadan nasıl bu oyunda iyi olacak söyler misin?
 
Sağ ol tek sen ciddiye aldın herhalde.

Ben P2W oyun seviyorum tamam mı?

Seviyorsan para yatırman lazım zaten. Bu arada ne kadar birkaç kişi belki çocuk Zula'yı seviyordur karışmayın dese de çok haksızlar. Bir insanın hangi oyun oynadığı onun zevkini değil zekasını belirtir ve eğer Zula oynayan birisine istediğin gibi oyna dersen o kişi ger*zekalı olarak hayatına devam eder. Bu durumu yaşayan bir arkadaşım var. Zula oynuyordu sürekli ve zekasında azalma oluyordu. Bir ara tüm gün boyunca Zula oynamış ve onların evine gittiğimde çocuğu yerde baygın buldum. Doktora götürdüğümüzde beyninde küçülme var dediler. Sakın yavrum sakın Zula oynama.
 
Velet oyunu diye bir şey yoktur hocam veletlerin işgal ettiği oyun vardir.

3 yıllık Zula oyuncusu olarak CS:GO çok daha iyi. CS:GO'ya geçtiğim ilk zamanlarda aimim berbattı en azından Zula'dan bildiklerim ile bir şey yapmaya çalılıyordum ama emek verince hak ettiğin yerlere geliyorsun, şu an kartalım. Geçen gün gireyim dedim Zula'ya parayı basan 8 9 yaşındaki sorsan Zula'dan başka bir şey bilmeyen 1 sene bile oynamamış çocuklar senden fazla vuruyor. Eğer zengin isen yani ailen sana harçlık falan çok veriyorsa bas parayı sl onun dışında aim diyorsan bol bol ölüm maçı gir sadece HS'ye oyna fazla sıkmadan vur.
 

Geri
Yukarı