Zula'da gereksiz banlanmak

GTX 1050 Ti :D

Kilopat
Merhaba arkadaşlar son iki gündür Zula'dan uyarı alıyorum sözde hile yazılım kullanıyormuşum halbuki kullanmıyorum. Kullansamda oyundan zevk almam kullanmadığım halde (nişancı silahlarında iyiyimdir) neden bana uyarı gönderiyorlar acaba? Adamları çok vurduğum için mi keredir banlanıyorum? Bir daha banlanıram oyuna giremeyeceğim oyuna girmeye korkuyorum bu gereksiz raporlayan oyunculara karşı ne yapmak gerekir?
Not: sistemim iyi olmadığı için Zula oynuyorum linç etmeyin

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar son iki gündür Zula'dan uyarı alıyorum sözde hile yazılım kullanıyormuşum halbuki kullanmıyorum. Kullansamda oyundan zevk almam kullanmadığım halde (nişancı silahlarında iyiyimdir) neden bana uyarı gönderiyorlar acaba? Adamları çok vurduğum için mi keredir banlanıyorum? Bir daha banlanıram oyuna giremeyeceğim oyuna girmeye korkuyorum bu gereksiz raporlayan oyunculara karşı ne yapmak gerekir?
Not: sistemim iyi olmadığı için Zula oynuyorum linç etmeyin
Herhangi bir hile veya Google'da bedava Zula çarları diye arattın mı?

Son düzenleme:
Belki bilgisayarında hile olarak algıladığı bir program vardır?

Ne gibi bir şey olabilir ki ben en fazla GTA Vice City'de aspırıne yazmışımdır.

Tam evini basacaktım. 🗿

:)

Herhangi bir hile veya Google'da bedava Zula çarları diye arattın mı?

Hayır hiç işim bile olmaz ben oyundan zevk almaya bakarım ben zaten wallhack yapsam ne olur yine vururum gördüğüm anda. ;)
Evet arkadaşlar süresiz banlandım buradan beni gereksiz yere raporlayan arkadaşlara sesleniyorum ...Ünüz arşa erdi mi neyse bende 720P 60Hz monitörde CS'de 25 FPS alayım.

Son düzenleme:
Not: Sistemim iyi olmadığı için Zula oynuyorum linç etmeyin.

Bende de aynısı oldu haksız yere ban yedim destek ekibine yazmanı öneririm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı