Battlefield 4 sebepsiz yere serverlardan banlanmak

BF4'deki çoğu sunucu topluluk sunucusudur. Loading ekranında atıyorsa muhtemelen ping veya 60 Hz/30Hz olayıdır. Monitörünüz 144 Hz'e ayarlıysa onu 60'a çekin.
Oyuna başladıktan sonra atılıyorsanız. Yasak olan bir silahı almış olabilirsiniz. Chat'e! Rules yazarak görebilirsiniz. Patlayıcılar gebelde yasaklanıyor. Özellikle küçük haritalarda. Silahı kullanmasanız bile eğer envantere aldıysanız yine de atılıyorsunuz ya da birkaç kez otomatik sizi öldürtüryorlar sonra atıyorlar.
Bir de sunucuda Türkiye yasaklı olabilir. BF3'de çok sevdiğim bir server vardı. Server sahibi Türk oyuncuları yasakladığı için artık giremiyordum.

BF4'deki çoğu sunucu topluluk sunucusudur. Loading ekranında atıyorsa muhtemelen ping veya 60 Hz/30Hz olayıdır. Monitörünüz 144 Hz'e ayarlıysa onu 60'a çekin.
Oyuna başladıktan sonra atılıyorsanız. Yasak olan bir silahı almış olabilirsiniz. Chat'e! Rules yazarak görebilirsiniz. Patlayıcılar gebelde yasaklanıyor. Özellikle küçük haritalarda. Silahı kullanmasanız bile eğer envantere aldıysanız yine de atılıyorsunuz ya da birkaç kez otomatik sizi öldürtüryorlar sonra atıyorlar.
Bir de sunucuda Türkiye yasaklı olabilir. BF3'de çok sevdiğim bir server vardı. Server sahibi Türk oyuncuları yasakladığı için artık giremiyordum.
Ping sorunum yok, kablolu kullanıyorum interneti ve 50mbit fiber paket. Monitörüm 75Hz'de. Silah yasağı olmayan sunuculara girmeme rağmen daha loading ekranında ban yiyorum, Punkbuster güncel. Kick veya öldürtme gibi bir durum olmadan deploy tuşuna basmadan ban yiyorum bazen. Peki her sunucuda mı Türkiye yasaklı olur :(.
Şuan oyun dosyalarında açık ve kullanımda olan bir dosya var, nasıl kapatacağınızı anlatmam hem yazarak zor hem de sizin için kafa karıştırıcı olabilir. Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve tekrar güncellemeye çalışın, yeniden başlattığınızda güncellemeye engel olan dosya kapanmış olacağından sorun olmayacaktır.
Sorun devam ediyor hocam.

Ping sorunum yok, kablolu kullanıyorum interneti ve 50mbit fiber paket. Monitörüm 75Hz'de. Silah yasağı olmayan sunuculara girmeme rağmen daha loading ekranında ban yiyorum, Punkbuster güncel. Kick veya öldürtme gibi bir durum olmadan deploy tuşuna basmadan ban yiyorum bazen. Peki her sunucuda mı Türkiye yasaklı olur :(.

Sorun devam ediyor hocam.
75 hz'i 60'a çekip dener misiniz ? Ben Hz'den şüpheleniyorum

Fotoğrafını paylaşma imkanınız var mı acaba ?
Adsız.png

Bu fotoğraf bana ait değil hocam, ama ait olsa dahi sadece değişiklik olarak sağ üstteki FPS değeri değişmiş olacak :). (gece olduğu için oyuna giremiyorum, şimdi yatacam)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı