Herkese merhaba, arkadaşlar. Sorunum şu şekilde, Zula oynarken insanlar beni hile sanıp atıyorlar bunu nasıl engelleyeceğim? Yardımcı olur musunuz acaba bir bilginiz var mı?
Hocam ben ciddi ciddi hile kullanmamama rağmen hesabım 1 ay ban yedi. Arka plandaki 3. taraf uygulamalar mı buna sebep oldu bilmiyorum ancak boş yere ban yemiştim. Desteğe yazdığımda da inatla bile kullandığımı söylediler. Ben yaşadığınız durumu normal diye nitelendiriyorum. (Hile yapmadığı halde hileden ban yiyen insanlara hemen "boşu boşuna banlamazlar, hile yapmışsınız" gibi yorum yapan arkadaşlar var. Boş yere tartışmaya girmeye gerek yok.)Hile kullanmıyorsan neden atılasın ki? Hadi 1 maç olur 2 maç olur ama her maçta da hile kullanıyor bu diye atılmazsın. Kullanıyorsan kullanmamanı tavsiye ederim.
Hocam ben ciddi ciddi hile kullanmamama rağmen hesabım 1 ay ban yedi. Arka plandaki 3. taraf uygulamalar mı buna sebep oldu bilmiyorum ancak boş yere ban yemiştim. Desteğe yazdığımda da inatla bile kullandığımı söylediler. Ben yaşadığınız durumu normal diye nitelendiriyorum. (hile yapmadığı halde hileden ban yiyen insanlara hemen "boşu boşuna banlamazlar, hile yapmışsınız" gibi yorum yapan arkadaşlar var. Boş yere tartışmaya girmeye gerek yok.)
Hocam hiçbir VPN, DPI kullanmadım. DNS bile yoktu. O ihtimali o dönem indirdiğim bir korsan oyuna bağlıyorum.DPI, VPN tarzı uygulamalar kullanıyorsanız sadece Zula'da değil hemen hemen her Online oyunda ban yersiniz. O yüzden kullanmamanıız tavsiye ederim. Belki büyük anticheat sistemine sahip oyunlar bunu ayırt edebilir ancak daha ufak kitleye hitap eden oyunlarda bu çok yaşanıyor.
Zula'da mı?Hocam ben ciddi ciddi hile kullanmamama rağmen hesabım 1 ay ban yedi. Arka plandaki 3. taraf uygulamalar mı buna sebep oldu bilmiyorum ancak boş yere ban yemiştim. Desteğe yazdığımda da inatla bile kullandığımı söylediler. Ben yaşadığınız durumu normal diye nitelendiriyorum. (Hile yapmadığı halde hileden ban yiyen insanlara hemen "boşu boşuna banlamazlar, hile yapmışsınız" gibi yorum yapan arkadaşlar var. Boş yere tartışmaya girmeye gerek yok.)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.