Zula'da küfürleşme

Oynama hocam o oyunu boş oyun kitleside öyle hiçbir şey yapamaz merak etmeyin Zula yayınını 350 kişinin izleyecek kadar işsiz olduğunu düşünmüyorum.

1-2K kişinin izlediğini gördüm hocam.
1-2 yıl önce çok yakın arkadaşımın da 300'lerde izleniyordu. Zor değil.

Eğer ilk önce o küfür ettiyse hiçbir sorun olmaz.

Yayınlarına git orada da küfür et. Instagram'da seni ifşalarlarsa gönderilerin altına da söv. Şaka bir yana 17 yaşında ben aklı yerinde bir insandım, şimdiki arkadaşlar nasıl böyle ya

Çoluk çocuk dolu muhatap bile olma Zula'yı sırf bu yüzden bırakmıştım. Birkere durduk yere biri bana hile yapıyorum sanıp küfür etmişti kavga etmiştim bayağı değmezdi aslında kesin 12-13 yaşında bir çocuktu

Hem Zula oynayacak, hem küfür edecek, hem velet olacak, hem 350 izlenecek? Şaka gibi

Yok hocam gerçektir demiyorum ama izlenir diyorum. Tabi o zamanlar kanser olduğumdan oyunda çok vakit geçiriyor, yayın falan açıyordum. Şu anda oyunun kitlesi çok düştü diye biliyorum. Çoğu yayıncı bıraktı zaten.

Bir de 17 yaşında velet varsa ben konuş muyum 14 de velet oluyor çünkü

Hocam rekabetçi oyunlarda öyle düşünemiyorsun, düşünsen bile yapamıyorsun. Ben şahsen CS'de Rus arkadaşlara bayağı bir giydiriyorum.(Boş yere değil tabii ki)
Rekabetçi oyunları bırakalı uzun süre oldu. Arada sinirlenip ufak tefek ediyordum bende, ancak hiçbir zaman ailevi olarak birisine küfür etmedim. Tabii o anki nabıza da bağlı bu olay.

Hocam keşke karşılık vermeseydiniz. Zaten böyleleri konuşur konuşur cevap alamadıkları zaman susarlar. O kadar önemsemeyin en fazla ne yapabilir ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…