Zula'da nasıl FPS artırılır?

Sistemim 4 GB RAM işlemci = AMD A9-9425 R5, 5 compute cores 2C+3G
Ekran kartı = AMD Radeon (tm) R5 Graphics.

Şu linkten ognitorenKs Windows kur sistemindeki RAM çok düşük ve Windows'a yetersiz kalıyor ama ognitorenKs Windows senin sistemin için yeterli ve FPS artışı olacaktır.

Tost ekmeğinizin arasına 2 GB RAM daha ekleyerek olabilir. (!)

Çocuğun kalbini kırmandaki amaç nedir hocam? Belki parası yoktur veya alacak gücü!

Ocuğun kalbini kırmandaki amaç nedir hocam? Belki parası yoktur veya alacak gücü!

Amacım öyle değildi. Bu forumda ironiyi anlayan insan sayısı da az bunu biliyorum. Sistem gereksinimlerini başta söylemediği için herhangi bir şeyi yazan kitlenin içerisinde de benim de olmam aşırı normal.(Kısaca konu sahibi yazaydı belli ayarları değiştirmesinde yardımcı olabilirdim) Türkiye şartlarında her şey olabilir benim buna bir şey dediğim yok benim de almayacak gücüm olmayabilir de o zaman o mesajı beğenenler veya gülenler de cezalansın gibi bir anlama getiriyorsunuz. O zaman bende bunu söyleyeyim ironiyi anlamayanlar lütfen genel konulara cevap vermesinler. {Önceki mesajımı raporlayan kişi bunu da raporlasın}

Sistemim 4 GB RAM işlemci = AMD A9-9425 R5, 5 compute cores 2C+3G
Ekran kartı = AMD Radeon (tm) R5 Graphics.

Aga benim sistemin daha üstü bu. Benimki A6 9220 R4 60FPS alıyorum. Senin internette ya da bilgisayarı kullanmada sıkıntın var. Ama unlost FPS arrtırma izledim bir de üstüne kendi FPS arttırma şeylerimi de yaptım. PC'de sadece Zula var ondan olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı