Zula'da Q8300 ve R7 250 sistem darboğaz sorunu

ömerYusuf01

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Benim sistemim şöyle:

• Intel Core 2 Quad Q8300
  • 6GB DDR3 1333 MHz RAM
  • 300 watt PSU
  • R7 250 2 GB DDR 3 ekran kartı

Bu sistemle Zula'ya girdiğimde max. ayarlarda işlemci %100 iken ekran kartı maximum % 55 oluyor.
Bunun sebebi nedir acaba ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Akasa x4 önerebilirim daha önce kullandım güzeldir uygun fiyatlıdır ama senin sorunun cpu soğutucunun değişmesi ile çözüme kavuşacağını sanmıyorum macunu değiştirdiğini yazmışsın aynı durumda diye belirtmişsin. Kasa başka fan üflüyor mu içeri ? kasayı da temizlerseniz iyi olur.

Akasa x4 önerebilirim daha önce kullandım güzeldir uygun fiyatlıdır ama senin sorunun cpu soğutucunun değişmesi ile çözüme kavuşacağını sanmıyorum macunu değiştirdiğini yazmışsın aynı durumda diye belirtmişsin. Kasa başka fan üflüyor mu içeri ? kasayı da temizlerseniz iyi olur.
başka fan yok ama en yakın zamanda almayı düşünüyorum.Ve kasanın içinide temizledim inşAllah olur

arkadaşlar sorun gitti şu an 50 derce falan oyuna girince hepinize teşekür ederim
şu an farklı bir sorum var .ben minecrafta girdiğimde fps falan ani düşüşler oluyor onun sebebi nedir acaba .yardım ederseniz sevininrim

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı