Termal macunu bol keseden sürmediysen ve işlemci fanı tam oturmamışsa böyle değerler alman normaldir. Bilgisayar açıkken kasayı kontrol et fan çalışıyor mu?
Akasa x4 önerebilirim daha önce kullandım güzeldir uygun fiyatlıdır ama senin sorunun cpu soğutucunun değişmesi ile çözüme kavuşacağını sanmıyorum macunu değiştirdiğini yazmışsın aynı durumda diye belirtmişsin. Kasa başka fan üflüyor mu içeri ? kasayı da temizlerseniz iyi olur.
Kasanın etrafı hava alıyor mu? Sıcaklıkları AIDA64 ile kontrol et. Kasayı daha açık bir alana koymayı dene. Kasanda kaç adet fan var ve hangi yönlere üflüyorlar?
Akasa x4 önerebilirim daha önce kullandım güzeldir uygun fiyatlıdır ama senin sorunun cpu soğutucunun değişmesi ile çözüme kavuşacağını sanmıyorum macunu değiştirdiğini yazmışsın aynı durumda diye belirtmişsin. Kasa başka fan üflüyor mu içeri ? kasayı da temizlerseniz iyi olur.
başka fan yok ama en yakın zamanda almayı düşünüyorum.Ve kasanın içinide temizledim inşAllah olur
arkadaşlar sorun gitti şu an 50 derce falan oyuna girince hepinize teşekür ederim
şu an farklı bir sorum var .ben minecrafta girdiğimde fps falan ani düşüşler oluyor onun sebebi nedir acaba .yardım ederseniz sevininrim