Thomas_Anderson Megapat Katılım 8 Haziran 2017 Mesajlar 740 Çözümler 11 29 Ağustos 2019 #1 Zula telefon numaramı kaldırmak istiyorum fakat kaldırmıyorlar. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ağustos 2019
Çözüm U U unnamedington 29 Ağustos 2019 Hocam destek sayfalarına baktım kaldırma işlemi yapılamamaktadır yazısı bulunmakta. Bildiğim kadarıyla kaldırılamıyor. İletişim kurmanızı öneriyoruz. Zula Destek | Zula Türk Yapımı Online Silah ve Savaş Oyunu Aradığını bulamıyor musun? Oyun içi problemler, teknik problemler, ödeme problemleri ve hesap problemlerini destek sayfamızda birlikte çözelim. www.zulaoyun.com
Hocam destek sayfalarına baktım kaldırma işlemi yapılamamaktadır yazısı bulunmakta. Bildiğim kadarıyla kaldırılamıyor. İletişim kurmanızı öneriyoruz. Zula Destek | Zula Türk Yapımı Online Silah ve Savaş Oyunu Aradığını bulamıyor musun? Oyun içi problemler, teknik problemler, ödeme problemleri ve hesap problemlerini destek sayfamızda birlikte çözelim. www.zulaoyun.com
2 26318 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 12.315 Makaleler 25 Çözümler 277 29 Ağustos 2019 #2 Oyun'un destek sistemi ile iletişime geçip talebinizi bildirin. Artı 0 Eksi
U unnamedington Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 4.603 Makaleler 27 Çözümler 160 29 Ağustos 2019 #3 Hocam destek sayfalarına baktım kaldırma işlemi yapılamamaktadır yazısı bulunmakta. Bildiğim kadarıyla kaldırılamıyor. İletişim kurmanızı öneriyoruz. Zula Destek | Zula Türk Yapımı Online Silah ve Savaş Oyunu Aradığını bulamıyor musun? Oyun içi problemler, teknik problemler, ödeme problemleri ve hesap problemlerini destek sayfamızda birlikte çözelim. www.zulaoyun.com Artı 0 Eksi Çözüm
Hocam destek sayfalarına baktım kaldırma işlemi yapılamamaktadır yazısı bulunmakta. Bildiğim kadarıyla kaldırılamıyor. İletişim kurmanızı öneriyoruz. Zula Destek | Zula Türk Yapımı Online Silah ve Savaş Oyunu Aradığını bulamıyor musun? Oyun içi problemler, teknik problemler, ödeme problemleri ve hesap problemlerini destek sayfamızda birlikte çözelim. www.zulaoyun.com
KS KS Thomas_Anderson Megapat Katılım 8 Haziran 2017 Mesajlar 740 Çözümler 11 29 Ağustos 2019 #4 Kurdum ama kaldıramıyoruz diyor çok saçma değil mi? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2019 Artı 0 Eksi