I ibram pro Picopat Katılım 16 Şubat 2025 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2025 #1 Herkese merhaba arkadaşlar sorunum şu şekilde zulaya girdiğimde oyun açılıyor fakat maça girdiğimde yani oyuna başladığımda böyle kalıyor devam etmiyor sizce bunu neden yapıyor Dosya Ekleri IMG_20250802_165103.jpg 154,1 KB · Görüntüleme: 31
Herkese merhaba arkadaşlar sorunum şu şekilde zulaya girdiğimde oyun açılıyor fakat maça girdiğimde yani oyuna başladığımda böyle kalıyor devam etmiyor sizce bunu neden yapıyor
ReoxasS Hectopat Katılım 8 Nisan 2022 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2025 #2 İlk defa mı karşılaşıyorsun ve oyun kapa aç yapmayı denedin mi? Artı 0 Eksi
KS KS I ibram pro Picopat Katılım 16 Şubat 2025 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2025 #3 ReoxasS dedi: İlk defa mı karşılaşıyorsun Genişletmek için tıkla... yok yani hocam bi kaç defa yaşadım bu durumu yani bi oyunu aç kapa yapim bi denerim ben bi ara hocam Artı 0 Eksi
ReoxasS dedi: İlk defa mı karşılaşıyorsun Genişletmek için tıkla... yok yani hocam bi kaç defa yaşadım bu durumu yani bi oyunu aç kapa yapim bi denerim ben bi ara hocam