Bu iki oyunu da oynamıyorum ama Zula'yı eleştirip Valorant oynamak tam olarak "neyin kafası"? İki oyun neredeyse aynı sadece birisi Türk yapımı o yüzden eleştiri odağı oldu.
Zula hareket ve vuruş mekanikleri açısından çok geride bir oyun
Zula tamamiyle p2w yani para yatırılarak kazanılan bir oyun
Zula'nın türk yapımı olması sorun değil,yapan firmanın riot'tan daha kalitesiz bir firma olması
Bu 2 oyun karşılaştırılamaz.Valorant csgo'nun rakibi.Bu tarz bir oyunun rakibi değil
@Mutluww konu açmayı bırakır mısın? Her konunu linç yemek için açıyorsun, diğerleriyle haksız olmana rağmen zıt fikirle tartışıyorsun. Açık açık söyle linç yemek istiyorum diye hhepimiz rahatlayalım.
Sen Zula ile Valorant'ı, bir tutuyorsan senle tartışmaya hiç gerek yok. Biri P2W, diğeri ise ondan çok daha iyi bir oyun. Sen troll yapmaya geldin galiba. Sıradaki konun ne? "Fortnite'ı eleştirip PUBG oynayan kitle mi?"
Bu arkadaşın açtığı her konunun Ryzen 5 1600 AF'ye bağlanması beni güldürüyor sizi bilmem. Goren herkesten ricam rapor edin.
@Mutluww diyorsun benim görüşüm bu iki oyunu da oynamamışsin. Bir görüşün olabilmesi için ikisini de oynaman veya ikisi hakkknda da yeterli araştırmaya sahip olman gerekir. Kim ne derse desin Valorant CS:GO'dan daha çok taktik, zeka gerektiren bir oyun. Ve daha kaliteli bir çok açıdan.
Tamam en iyi işlemci senin kullandığın en iyi oyun senin oynadığın olsun hadi(!).
Zula'da mermi sekmiyor güzel kardeşim. Paran varsa sen daha güçlü oluyorsun. Grafikler çöpün önde gideni. Hile sistemi rezalet. Valorant'ı Zula ile karşılaştırıyorsun ayıp. Valorant nerede Zula nerede .
Zula'da mermi sekmiyor güzel kardeşim. Paran varsa sen daha güçlü oluyorsun. Grafikler çöpün önde gideni. Hile sistemi rezalet. Valorant'ı Zula ile karşılaştırıyorsun ayıp. Valorant nerede Zula nerede .
Bu iki oyunu da oynamıyorum ama Zula'yı eleştirip Valorant oynamak tam olarak "neyin kafası"? İki oyun neredeyse aynı sadece birisi Türk yapımı o yüzden eleştiri odağı oldu.