R Recx and Flex Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 4.215 Çözümler 10 Yer İzmir 1 Haziran 2021 #1 Idle Master ile Zup! Oyunlarından kart düşmüyor. Ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2021
Onur Turgut Ermiş Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 2.628 Çözümler 6 1 Haziran 2021 #2 Recx and Flex dedi: Idle Master ile Zup! Oyunlarından kart düşmüyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... 2 saati geçti değil mi? Bana 3. 4. saatlerde gelmişti. Uyurken bırakıyordum. Artı 0 Eksi
Recx and Flex dedi: Idle Master ile Zup! Oyunlarından kart düşmüyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... 2 saati geçti değil mi? Bana 3. 4. saatlerde gelmişti. Uyurken bırakıyordum.
Pitbull0 Picopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 267 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #3 Recx and Flex dedi: Idle Master ile Zup! Oyunlarından kart düşmüyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Hocam 3-4 saat içerisinde düşüyor. Artı 0 Eksi
Recx and Flex dedi: Idle Master ile Zup! Oyunlarından kart düşmüyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Hocam 3-4 saat içerisinde düşüyor.
depoxx Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 243 1 Haziran 2021 #4 Kaç saatin geçti oyunda? Artı 0 Eksi
KS KS R Recx and Flex Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 4.215 Çözümler 10 Yer İzmir 1 Haziran 2021 #5 Daha 1 saat oynadım fakat arkadaşıma 2 saat altında düştü. Yani oynama süresiyle alakalı olduğunu sanmıyorum. Artı 0 Eksi
Daha 1 saat oynadım fakat arkadaşıma 2 saat altında düştü. Yani oynama süresiyle alakalı olduğunu sanmıyorum.
Onur Turgut Ermiş Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 2.628 Çözümler 6 1 Haziran 2021 #6 Yanlış bilgi Recx and Flex dedi: Daha 1 saat oynadım fakat arkadaşıma 2 saat altında düştü. Yani oynama süresiyle alakalı olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Oynama süresi ile alakalı. Yeni politika ile 2 saat altında düşmüyor. Artı -1 Eksi
Recx and Flex dedi: Daha 1 saat oynadım fakat arkadaşıma 2 saat altında düştü. Yani oynama süresiyle alakalı olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Oynama süresi ile alakalı. Yeni politika ile 2 saat altında düşmüyor.
mor ekmek Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 1.500 Çözümler 8 Yer Kocaeli 1 Haziran 2021 #7 Recx and Flex dedi: Idle Master ile Zup! Oyunlarından kart düşmüyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Şuan İdle Master'de Zup! F oyununda kart düşürüyorum. 5,1 saat oldu hala düşmedik bir kart var. İlk kart 3,6 saatte falan düştü. Artı 0 Eksi
Recx and Flex dedi: Idle Master ile Zup! Oyunlarından kart düşmüyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Şuan İdle Master'de Zup! F oyununda kart düşürüyorum. 5,1 saat oldu hala düşmedik bir kart var. İlk kart 3,6 saatte falan düştü.
KS KS R Recx and Flex Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 4.215 Çözümler 10 Yer İzmir 1 Haziran 2021 #8 Onur Turgut Ermiş dedi: Oynama süresi ile alakalı. Yeni politika ile 2 saat altında düşmüyor. Genişletmek için tıkla... Daha 1 saat önce düşürdü. Artı 0 Eksi
Onur Turgut Ermiş dedi: Oynama süresi ile alakalı. Yeni politika ile 2 saat altında düşmüyor. Genişletmek için tıkla... Daha 1 saat önce düşürdü.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.562 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 1 Haziran 2021 #9 Şans işi galiba ya. Ben az önce aldım ilk 10 dakikada düştü bir tane. Deniyorum hala. 25. dakikadayım ama 2. düşmedi. Artı 0 Eksi
Şans işi galiba ya. Ben az önce aldım ilk 10 dakikada düştü bir tane. Deniyorum hala. 25. dakikadayım ama 2. düşmedi.
KS KS R Recx and Flex Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 4.215 Çözümler 10 Yer İzmir 1 Haziran 2021 #10 Akif dedi: Şans işi galiba ya. Ben az önce aldım ilk 10 dakikada düştü bir tane. Deniyorum hala. 25. dakikadayım ama 2. düşmedi. Genişletmek için tıkla... Hangi programı kullanıyordunuz? Artı 0 Eksi
Akif dedi: Şans işi galiba ya. Ben az önce aldım ilk 10 dakikada düştü bir tane. Deniyorum hala. 25. dakikadayım ama 2. düşmedi. Genişletmek için tıkla... Hangi programı kullanıyordunuz?