Zup nasıl kar edebilirim?

332655

Hectopat
Selamlar dostlar.

Şimdi elimde 10 TL var bununla kar etmek istiyorum.
İnternette araştırdığıma göre zup oyunlarından kar edilebiliyormuş.

1- Hangi zup oyunlarından kar edebilirim?
2- Zup oyunlarından kaç tane kart düşüyor?
3- Toplam ne kadar kar edebilirim bir zup oyunundan?

Detaylı şekilde anlatırsanız sevinirim elimdeki parayı 20 TL'ye katlamak istiyorum.

Idle Master, Archi Steam farm gibi uygulamalar kullanarak kart düşürüp onları da pazarda satıyorsunuz genellikle kar ediyorsunuz.
2- Her oyunda ne kadar kart sayısı var ise onun yarısı kadar kart düşürme hakkın vardır.
3- Kesin bir şey söyleyemez kimse ama 5-6 lira civarı olur diye düşünüyorum.

10tl ile 1.48 tl olan zuplardan satın al. 6 tane alabilirsin. Tahminimce her birisinden en az 60 kuruş kar etsen 3.5tl kar edersin. Bunla da diğer zupları satın alırsan maksimum 10tl kazanabilirsin fakat şans da önemli. Parlak kart düşürürsen ciddi kar yaparsın.

Tek tek araştırıp bakmalısınız. Hepsinden kar edemezsiniz. Ve sürekli değişiyor kar zarar durumu. Oyunun adını pazarda aratırsanız kartlar çıkıyor zaten.
Genelde 3-4 kart düşer tüm oyunlardan. Zup'ta da öyle. 10 TL ile 3-4 TL olur bence. Onunla da kazanırsanız bayağı bir arttırabilirsiniz.
Ek olarak Save 95% on Awesome Bundle by New Reality Games on Steam şu paketi alırsanız iyi kar edersiniz.

Alacağın Zup oyunun ismini pazarda arat eğer kartların fiyatı oyunun parasını çıkarıyorsa alabilirsin ama önceden 1 lira olan Zup kartları artık 50 kuruş falan eskisi kadar kar ettirmiyor ben 3 tane Zup oyunundan 3 lira kar falan etmiştim sonra gaza geldim tekrar Zup oyunu aldım zarar ettim 😑 kartları düşürmek için İddle Daddy kullanabilirsin.

Tek tek araştırıp bakmalısınız. Hepsinden kar edemezsiniz. Ve sürekli değişiyor kar zarar durumu. Oyunun adını pazarda aratırsanız kartlar çıkıyor zaten.
Genelde 3-4 kart düşer tüm oyunlardan. Zup'ta da öyle. 10 TL ile 3-4 TL olur bence. Onunla da kazanırsanız bayağı bir arttırabilirsiniz.
Ek olarak Save 95% on Awesome Bundle by New Reality Games on Steam şu paketi alırsanız iyi kar edersiniz.

Tahminince bu paketten ne kadar kazanılır?

Ben güzel para kaldırdım Zup'tan. 7₺ değerinde 5 tane oyununu aldım küsuratı var tabii ama orası önemli değil. Idle Master ile ilk iki oyun 1 saat diğer oyunlar ise 95 Dakika'da kartları verdi. Bu kartları katışa koyup oyunun 2 saat süresi geçmediğinden daha iade ettim şu anda 11, 76₺ gelecek var.

Riske girdim bu sabah 3 oyun daha aldım ama hiçbir şey düşmedi o yüzden iade ettim bende.

Ancak 2, 60₺ ile girdiydim iade paraları ile birlikte 25₺ gibi bir para olacak üzerine bedava olarak hopi üzerinden 20₺ kod aldım.

Rust'ı beleşe getirdim :D.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı