Zup nasıl kar edebilirim?

Ben güzel para kaldırdım Zup'tan. 7₺ değerinde 5 tane oyununu aldım küsuratı var tabii ama orası önemli değil. Idle Master ile ilk iki oyun 1 saat diğer oyunlar ise 95 Dakika'da kartları verdi. Bu kartları katışa koyup oyunun 2 saat süresi geçmediğinden daha iade ettim şu anda 11, 76₺ gelecek var.

Riske girdim bu sabah 3 oyun daha aldım ama hiçbir şey düşmedi o yüzden iade ettim bende.

Ancak 2, 60₺ ile girdiydim iade paraları ile birlikte 25₺ gibi bir para olacak üzerine bedava olarak hopi üzerinden 20₺ kod aldım.

Rust'ı beleşe getirdim :D.
Yanlış anlamadıysam oyun 2 saat olmadan kart düşürüp, satmışsınız. Böyle bir şey olduğunu bilmiyorum bana hiç düşmedi. Zaten satabilmen için 2 saat olması gerek değil mi?

Ben güzel para kaldırdım Zup'tan. 7₺ değerinde 5 tane oyununu aldım küsuratı var tabii ama orası önemli değil. Idle Master ile ilk iki oyun 1 saat diğer oyunlar ise 95 Dakika'da kartları verdi. Bu kartları katışa koyup oyunun 2 saat süresi geçmediğinden daha iade ettim şu anda 11, 76₺ gelecek var.

Riske girdim bu sabah 3 oyun daha aldım ama hiçbir şey düşmedi o yüzden iade ettim bende.

Ancak 2, 60₺ ile girdiydim iade paraları ile birlikte 25₺ gibi bir para olacak üzerine bedava olarak hopi üzerinden 20₺ kod aldım.

Rust'ı beleşe getirdim :D.
Hangi oyunları aldınız? Ben de Rust alacağım. 😁

Yanlış anlamadıysam oyun 2 saat olmadan kart düşürüp, satmışsınız. Böyle bir şey olduğunu bilmiyorum bana hiç düşmedi. Zaten satabilmen için 2 saat olması gerek değil mi?

Fast mode ile açtım ve yanında diğer oyunlarımda olduğundan düştü. Hatta dün diğer hesabımı da alır isek 100 karttan fazla çıkardım.
2 Saati geçmediğinden dolayı da iade ettim. Aşırı derecede kara geçtim. Yapmak zorundaydım çünkü Rust alacaktım ve elimde para yoktu.
Toplam 42₺ para koydum diyebiliriz üzerine :D.

Hangi oyunları aldınız? Ben de Rust alacağım. 😁

Zup 1, 2, 4, XS, 9 oyunlarından düşürdüm ben. Sonradan aldığım oyunlardan yani 6, 7 ve Zero 2'den hiçbir şey düşmedi bende iade ettim.

Hopi 20 paracığa 20₺ kod veriyor oradan da gelecek 1 2 gün'e öyle alacağım.

Aslında Red Dead Online alacaktım ancak abimlerle vs zevkli oluyor akar oyun ya :D.

Hocam zup F'de toplam 5 kart var. Kaç kart düşüyor bu duruma göre?

Rozetlere girip zup F'e bakarsanız şu kadar kart hakkınız kaldı yazısı olacaktır orada ne kadar düşürebileceğiniz gözüküyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı