Zup oyunlarından kart düşmüyor

kagan01

Hectopat
Arkadaşlar 2 tane Zup! oyunu aldım, sanırsam S ve F. Oyundaki kartları düşürmek için Idle Daddy'i kullandım fakat 6 kart çıktıktan sonra Idle Daddy başka kart düşürmemeye başladı. Sorun 2 oyunun düşen kart sayısının toplamının 6 olması mı yoksa Idle Daddy mi? Eğer sorun Idle Daddy'de ise bilgisayarda oyunu arkada açık da tutabilirim sadece başka kart düşüyor mu onu merak ettim.

Kart düşürme hakkınız bitmiş olabilir. Daha emin olmak için Steam profilinizden rozetler kısmına geçin ve kalan kart sayılarınızı öğrenin. Muhtemelen kart düşürme hakkınız kalmamıştır.

Genelde bütün kartlar 4.2 saat içinde düşer.
Eğer düşmediyse ve sürekli oyun iade falan ediyorasanız 7 8 saati bulur.
Gene çıkmassa kart bitmişyir bir kontrol edin.
Hocam Idle Daddy oyunu 5 saate yakın oynamış ve 2 oyundan sadece 6 kart çıktı. Şu an Idle Daddy'de kart düşüremiyorum Zup oyunlarından, kartlar bitmiş olarak gösteriyor, fakat 6 kartta bitmesi biraz garip.
Kart düşürme hakkınız bitmiş olabilir. Daha emin olmak için Steam profilinizden rozetler kısmına geçin ve kalan kart sayılarınızı öğrenin. Muhtemelen kart düşürme hakkınız kalmamıştır.
Hocam tam olarak nereden biraz daha açıklayabilir misiniz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı