Steam Zup serisi indirimdeyken alınırsa kâr ettirir mi?

Ben şanslıyım diyorsan 31 tl lik kart gelsin diye kumar da oynayabilirsin. Ama gelme şansları baya düşük.
Bana The Void Rains Upon Her Heart oyunundan 70 liralık kart düştü ama satamıyorum bir türlü. Çok pahalı kartlar hemen alınmıyor o yönü de var maalesef.

Ben eskiden, Hollow Knight'ı indirimdeyken 9 TL'ye alıp 15 TL'lik kart düşürmüştüm ancak maalesef düşme şansı çok düşük.

CS'den droplanan kasalar. Şu zamanda kasaların çoğu para ediyor.

Detroit oyunundan bahsettim "Detroit'i 4285729 kez oynamak daha fazla kâr ettirir."
Demiş yukarıdaki bir arkadaş o yüzden sordum.

CS'den droplanan kasalar. Şu zamanda kasaların çoğu para ediyor.
Bana Beğenmedim atma nedeniniz nedir? Yanlış bir durum varsa lütfen söyleyin. Ben pek düşünmüyorum Zup kartlarıyla artık kar edilebileceğini. Bilmediğim bir şey mi var? Bunu sinirlendiğim için attığımı düşünmeyin lütfen. Yanlışım varsa öğrenmek isterim.

Bana Beğenmedim atma nedeniniz nedir? Yanlış bir durum varsa lütfen söyleyin. Ben pek düşünmüyorum Zup kartlarıyla artık kar edilebileceğini. Bilmediğim bir şey mi var? Bunu sinirlendiğim için attığımı düşünmeyin lütfen. Yanlışım varsa öğrenmek isterim.
Hocam düşen kart sayısı 3 Max bilemedin 4 düşüyor demişsiniz ona beğenmedim attım düşen kart sayısı bellidir o şekilde bir bilinmemezlik yok. Yanlış anladıysam geri çekerim np.

Son düzenleme:
Hocam düşen kart sayısı 3 Max bilemedin 4 düşüyor demişsiniz ona beğenmedim attım düşen kart sayısı bellidir o şekilde bir bilinmemezlik yok. Yanlış anladıysam geri çekerim np.
7 veya 8 kartlı oyunlar varsa 4 oluyor sanırım, Zup serisinde öyle bir oyun tam hatırlayamamıştım o yüzden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı