Çözüldü ZXP Installer güvenli mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TahaBrk

Picopat
Daha fazla  
Adobe Premiere Pro'ya eklenti kurmak için ZXP Installer isimli yazılımı indirmem gerekiyordu, indirdim ama virüslü olup olmadığı konusunda endişeliyim. Bu yazılımı kullanan, kullanmış veya tam olarak ne olduğunu bilen kişiler beni konu hakkında aydınlatabilirse sevinirim.

Kafama takılan bir şey daha var o da bu yazılımın başka sitelerden de yayınlanması. Orijinal sitenin aescripts olduğunu biliyorum, doğru mudur?
GitHub sayfasını baz alalım: GitHub - elements-storage/ZXPInstaller: Open Source ZXP Installer for Adobe Extensions

"zxpinstaller.com" sitesinde de tamamen aynı dosya bulunuyor. İkisinin de hashleri aynı.

VirusTotal sonucunda da hiçbir problem yok: VirusTotal

Senin bahsettiğin site hakkında bilgim yok. Fakat indirip baktığımda dijital imzası bulunuyor ve yine VT sonucu temiz.

Ek olarak GitHub sayfasında website olarak "zxpinstaller.com" geçiyor.

GitHub sayfasını baz alalım: GitHub - elements-storage/ZXPInstaller: Open Source ZXP Installer for Adobe Extensions

"zxpinstaller.com" sitesinde de tamamen aynı dosya bulunuyor. İkisinin de hashleri aynı.

VirusTotal sonucunda da hiçbir problem yok: VirusTotal

Senin bahsettiğin site hakkında bilgim yok. Fakat indirip baktığımda dijital imzası bulunuyor ve yine VT sonucu temiz.
Zahmet verdim sana da hocam sağ olasın ilgin ve yardımın için. :kalp:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı