ZyXEL internet şifresi nasıl değiştirilir?

fdfgdse

Centipat
Katılım
22 Aralık 2020
Mesajlar
497
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
ZyXEL internet şifresi nasıl değiştirilir? Video atmayın. Videolardan hiçbir şey anlamadım. Adım adım söyler misiniz?
 
Hocam, 192.168.1.1'e girin.

Kullanıcı adı ve şifre kısımlarını doldurun. ( Genelde ikisi de "admin" olur olmaz ise alternatifleri deneyebilirsiniz. ( Şifre alternatifleri: turktelekom, türktelekom, telekomgalaksi, ttnet) Daha sonrasında oradan modem yapılandırma kısmı olması gerekiyor oradan halledebilir veya "Hızlı Kurulum" gibi bir seçenek varsa o da işinizi görür.
 
CMD>ipconfig>Ethernet adapter Ethernet>Default Gateway kısmındaki IP adresini tarayıcınıza girin. Kullanıcı adı şifre varsayılan olabilir admin, Türk Telekom gibi. Sonra modem ayarlarından değiştirebilirsiniz.
 
Hocam hiç yapamadıysanız İSS'n müşteri hizmetlerini arayın, modem arayüzünüzün şifresinin değiştirilmesini talep edin. Onlar halledecektir.
 
Hocam, 192.168.1.1'e girin.

Kullanıcı adı ve şifre kısımlarını doldurun. ( Genelde ikisi de "admin" olur olmaz ise alternatifleri deneyebilirsiniz. ( Şifre alternatifleri: Türk Telekom, Türk Telekom, telekomgalaksi, TTNET) Daha sonrasında oradan modem yapılandırma kısmı olması gerekiyor oradan halledebilir veya "Hızlı Kurulum" gibi bir seçenek varsa o da işinizi görür.

Bu arkadaşın dediği gibi internet tarayıcısına bu rakamları yapıştırıp 192.168.1.1 girin sonrasını zaten anlarsınız arayüz basit.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı