ZyXEL modem arayüzünde 404 found hatası

technopatit

Hectopat
Daha fazla  
Dün akşam ZyXEL modemde ping ve hız sıkıntısı olduğu için güncelleme indirip kurdum. Lakin güncelleme kurulduktan sonra tüm modem bilgileri gitti tekrar hızlı kurulum yapmaya çalıştığımda ise modem arayüzünde hep 404 not found hatası verdi. Çözümü nedir acaba?

Dosya Ekleri

• modem sorunu.png
    modem sorunu.png
    60 KB · Görüntüleme: 127
Aynı hata mıydı hatırlamıyorum ama benzer sorunu bir önceki Zyxel modemde bende yaşıyordum. Üstüste modem arayüzüne girmeye çalışınca o hatayı veriyordu. Farklı tarayıcılardan girmeye çalışınca yine aynı hatayı veriyordu. Süresi nedir bilmiyorum ama tekrar tekrar giriş yapmayı denemeden 1 saat sonra girmeyi deneyin.

bugün itibariyle aynı sorunu bende yaşamaya başladım.
Sorunu nasıl çözdünüz yardımcı olur musunuz?
bu sorunun tam anlamıyla çözümünü bilen var mı? Şu an aynı hatayı alıyorum ve bu beni çıldırtmak üzere

Son düzenleme:
arkadaşlar aynı sorun bende de var yardımcı olur musunuz lütfen denemediğim yöntem kalmadı hattım türknet ve modemın arayüzüne girip kurulum yapmam lazım ama 404 not found hatası veriyor modemin hiç bir ayarını değiştiremiyorum

Bu zyxel modem türk telekom verdiği modem ise son versiyonda arayüze bir kere girdikten sonra direk çıkış yaparsanız modem arayüze girmiyor çıkarken oturum kapat yapmaniz lazim.
Yada modemin versiyonu düşürerek bu sorun düzeliyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı