ZyXEL modemin ışıkları sönük yanıyor

şahin123456

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Görseldeki gibi ışıklar yanıp sönüyor CE sönük yanıyor. TurkNet kullanıyorum ama Türk Telekom alt yapısı ile. Ödenmemiş fatura yok. Modem 10 yıllık çok eski. Kısa bir araştırma yapınca kaboları sök tak yapıp resetledim düzelmedi. En son elektrik az geliyor da olabilir dediler. Ne yapmam lazım?

Screenshot_20250408_215609_Gallery.jpg

Görseldeki gibi ışıklar yanıp sönüyor CE sönük yanıyor. TurkNet kullanıyorum ama Türk Telekom alt yapısı ile. Ödenmemiş fatura yok. Modem 10 yıllık çok eski. Kısa bir araştırma yapınca kaboları sök tak yapıp resetledim düzelmedi. En son elektrik az geliyor da olabilir dediler. Ne yapmam lazım?

Eki Görüntüle 2465553

Cihaz açık fakat Power ışığı da yanmıyor. Elinizdeki modem neredeyse 15 yıllık bir modem. Çok bir şey beklememek gerekir o yüzden.

Eki Görüntüle 2465553
Modem 10 yıllık, durumu bırakta öleyim der gibi. Yapılabilecek çok bişey yok bence, bozulana kadar kullan, sonra yenisini alırsın artık. Alabileceğin performansı da düşürüyordur bu modem zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı