Zyxel P-1302-T vs Asus DSL-N14U

didinayt

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle kolay gelsin iyi çalışmalar diliyorum. Benim sorum şu modem almaya karar verdim ama bazı farklı modem markaları arasında kararsız kaldım kendi ihtiyaçlarım doğrultusunda. Modem kullanımı şöyle olacak odamdaki PC'den İnternet'e girecem diğer odadan kardeşim laptop'dan girecek ve üst kattaki komşum kendi laptobundan internet'e girecek. Hem kardeşimin hem de komşumun internet'e girememe ve çekim gücü sıkıntısı çekmemesi gerekiyor. Düşündüğüm marka ve modeller şunlar ZYXEL P-1302-T-10B 300 Mbps Kablosuz 4 Port ADSL2+ Modem ile ASUS DSL-N14U modeli arasında kararsız kaldım. Birinde antenler 2*5 dbi anten var diğeri ise 2*2 dbi anten diğer özellikleri hemen hemen aynı sadece sizin wep adresinde izledim videoda Asus'un birkaç özellikleri dışında diyerekten sizden değerlendirme yaparak bana hangisini tavsiye edersiniz umuduyla sözlerimi noktalamak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı