Zyxel P-1302-t10b WPS Kapatmak

MC@HACKER

Kilopat
Makaleler
9
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba yeni başlıkta belirttiğim modemi aldım ve kurulumunu yaptım telefon hattım arızalı olduğu için dsl gelmedi vs. sonra servis geldi ve hat değişti dsl geldi. Elemanlar kurulumu yapılmış modemi tekrar kurmuşlar ve wps açıktı bende wps ile ilgili araştırmalar yaparak wps açık olduğu sürece çok kolay kırılabileceğini duydum ve devre dışı bıraktım. Sizce bir sakıncası var mıdır ?
p1302_imgp.jpg

Kullandığım modem...
Ayrıca bütün bu işlemleri modem arayüzünde gerçekleştirdim.

Aşağıdaki adımları izleyerek kapatabilirsin. Modem arayüzünden bu ayarı yapman yeterli olacaktır.

Rb6VEn.jpg

PYEoE8.jpg

Resimler biraz büyük olmuş kusura bakmayın.

hayır yaa wps düğme ile çalışır
modemin üstünde mink bir tuş var iyi bakınca zaten wps yazar. wps deki amaçta şifre girmeden pratik olarak cihazı tanıtmaktır..
süresi 10 saniye var yada yok.. misal telefondan wifiyi tarayıp modemi seçince şifre bölünde wps yahutta şifre yazma bölümünde bekliyeceksib.. (bazı cihazlarda değşiyor) sonra hemen modemdeki wps düğmesine basıyosun hoop al sana otomatik bağlantı bunu saniyeler içinde yaparsan olur süresi 10 saniye filandı emin değğilim

yani modemden arayüz ayarlarından wps işaretini kaldırırsan o düğme çalışmaz..

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı