Zyxel VGM3312 kaç Mbps destekler?

Makaleler
1
Daha fazla  
Türk Telekom taahhütümün bitmesine çok az bir zaman kaldı. NetSpeed'e geçmeyi düşünüyorum ve bulunduğum ev 75 Mpbs internet destekliyor. Modemim ise Türk Telekom'un verdiği modem. Linkini bırakıcam fakat birkaç sorum olacak.

1- NetSpeed'e geçtiğimde bu modemi kullanabilir miyim, sorun çıkartır mı?

2- Evim 75 Mbps destekliyor demiştim. Modemin özelliklerinde kablosuz bağlantı hızı olarak 300 Mbps yazıyor fakat bir şey anlayamadım. Bu modem ile evimin desteklediği 75 Mbps'i tam verimli bir şekilde kullanabilir miyim?

Modem: Zyxel VMG3312-B10B 300Mbps 4-Port EWAN/VPN Ebeveyn Kontrolü Fiyatı

Kullanabilirsin ama NetSpeed gibi şirketlere çok güvenme sorun çıkarabiliyorlar onun yerine Türksat Kablonet'e geçebilirsin. Ben ayda 80tlye 50mbps 150gb+KabloTv premium kullanıyorum. Önerebilirim.

Bakır kablo üzerinden max 100 mbit görülebiliyor günümüz şartlarında.
Modemi kullanabilirsin.
300 mbit dediği yerel ağda ulaşabileceği hız.

Bakır kablo üzerinden max 100 mbit görülebiliyor günümüz şartlarında.
Modemi kullanabilirsin.
300 mbit dediği yerel ağda ulaşabileceği hız.
Modem değiştirmeme gerek var mı yani ? Yoksa 75 Mpbs'i tam verim alabilecek miyim ?
Kullanabilirsin ama NetSpeed gibi şirketlere çok güvenme sorun çıkarabiliyorlar onun yerine Türksat Kablonet'e geçebilirsin. Ben ayda 80tlye 50mbps 150gb+KabloTv premium kullanıyorum. Önerebilirim.
Taahhütlü ve kotalı internet istemiyorum. Firmayı kullanan çok kişi var ve çoğu da memnun. Memnun olmayan da var fakat taahhütsüz olduğu için 2 ay kadar denemeyi düşünüyorum. Sıkıntı olmazsa da devam edeceğim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı