ZyXEL VMG-3312B10B ile ne kadar VDSL internet hızı alınabilir?

can_2744

Hectopat
Daha fazla  
Modemim ZyXEL VMG-3312B10B.

VDSL Training Status: Showtime
Mode: VDSL2 Annex B
VDSL Profile: Profile 17a
Traffic Type: PTM Mode
Link Uptime: 3 days: 2 hours: 37 minutes
============================================================================
VDSL Port Details Upstream Downstream
Line Rate: 4.154 Mbps 18.905 Mbps
Actual Net Data Rate: 4.095 Mbps 18.839 Mbps
Trellis Coding: ON ON
SNR Margin: 31.0 dB 30.8 dB
Actual Delay: 0 ms 0 ms
Transmit Power: - 0.1 dBm 10.1 dBm
Receive Power: -14.1 dBm 1.5 dBm
Actual INP: 0.0 symbols 0.0 symbols
Total Attenuation: 14.2 dB 8.5 dB
Attainable Net Data Rate: 38.082 Mbps 84.528 Mbps

VDSL istatikleridir. Bu değerlere göre sizce ne kadar hız alabililrim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hattınızın değerleri iyi gözüküyor. CRC pkts değerini göremedim bir tek. CRC hata değeri 10bin ve üzeri ise hatta problem vardır diyebiliyoruz.

Eğer düşükse gayet iyi hızlar alabiliyorsunuz.

18 ay Netspeed ISS üzerinden VDSL hizmeti bu bahsettiğiniz VMG3312 B10B Telekom modemi ile aldım. 35/41 Mbit arası profilde sorunsuz hızı verdi. Bu modemin en güzel olayı Kablolu hızı iyi vermesi. Kablosuzda da benim açımdan en azından yeterli biçimde kapsama alanı vardı. 2 oda uzaklıkta 18-20 arasına düşüyordu. O da normal.

Alabileceğiniz attainable net data rate kısmı civarını görürsünüz kablolu bağlantıda eğer hattınızı başka bir ISS/paket tercihinde bulunursanız, ve bu hız profiline yükseltirseniz. Kablosuz bağlantıda 2.4Ghz bandında bu hızları görmezsiniz zaten. 50/60 arası bir hız verir.

Hattınızın değerleri iyi gözüküyor. CRC pkts değerini göremedim bir tek. CRC hata değeri 10bin ve üzeri ise hatta problem vardır diyebiliyoruz.

Eğer düşükse gayet iyi hızlar alabiliyorsunuz.

18 ay Netspeed ISS üzerinden VDSL hizmeti bu bahsettiğiniz VMG3312 B10B Telekom modemi ile aldım. 35/41 Mbit arası profilde sorunsuz hızı verdi. Bu modemin en güzel olayı Kablolu hızı iyi vermesi. Kablosuzda da benim açımdan en azından yeterli biçimde kapsama alanı vardı. 2 oda uzaklıkta 18-20 arasına düşüyordu. O da normal.

Alabileceğiniz attainable net data rate kısmı civarını görürsünüz kablolu bağlantıda eğer hattınızı başka bir ISS/paket tercihinde bulunursanız, ve bu hız profiline yükseltirseniz. Kablosuz bağlantıda 2.4GHz bandında bu hızları görmezsiniz zaten. 50/60 arası bir hız verir.
Ekran Görüntüsü (202).png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı