ZyXEL VMG1312 modem kurulumu nasıl yapılır?

EhA05

Hectopat
TT altyapılı Millenicom sağlayıcılı bir internetimiz var. Geçen hafta modem bozulmuştu ve yenisini aldık fakat modem kurulumunu beceremedim yardım eder misiniz? Bütün bağlantıları tamam ve telefondan ağ ekleme yerinden SSID yazıp ekledim ağı ama bağlandı ama internet yok diyor ve internet ışığı da kırmızı yanıyor. Tarayıcıma 192.168.1.1 yazıp yapılandırmaya çalışıyorum ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
Aldığım modem: Zyxel Vmg1312-t20b Vdsl2-adsl2 4 Port Kablosuz Usb Destekli Modem Fiyatı, Yorumları - Trendyol

TT altyapılı Millenicom sağlayıcılı bir internetimiz var. Geçen hafta modem bozulmuştu ve yenisini aldık fakat modem kurulumunu beceremedim yardım eder misiniz? Bütün bağlantıları tamam ve telefondan ağ ekleme yerinden SSID yazıp ekledim ağı ama bağlandı ama internet yok diyor ve internet ışığı da kırmızı yanıyor. Tarayıcıma 192.168.1.1 yazıp yapılandırmaya çalışıyorum ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
Aldığım modem: Zyxel Vmg1312-t20b Vdsl2-adsl2 4 Port Kablosuz Usb Destekli Modem Fiyatı, Yorumları - Trendyol

İnternet servis sağlayıcınızdan PPPoE kullanıcı adı şifrenizi öğrenip modem kurulumu yapmanız gerekiyor. PPPoE kullanıcı adı şifreni öğrendikten sonra modem kurulumu yapın. Modem kurulumu için bu video yardımcı olabilir. Takıldığınız yer olursa sorabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı