E Eraskel Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2024 #1 Merhaba arkadaşlar, modem olarak bunu almayı düşünüyorum. ZYXEL bu fiyat bandında 600-800 arası tavsiyeniz var mıdır? Bu model alınır mı?
Merhaba arkadaşlar, modem olarak bunu almayı düşünüyorum. ZYXEL bu fiyat bandında 600-800 arası tavsiyeniz var mıdır? Bu model alınır mı?
InJustice Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2016 Mesajlar 2.448 Çözümler 7 Yer Troposfer 17 Ocak 2024 #2 Ben kullanıyorum, çekim gücü çok iyi olan bir modem değil lakin kablolu bağlantı için gayet memnunum. Çekim gücü çok iyi bir şey arıyorsanız çekim gücü daha yüksek (dB) bir şey almanızı tavsiye ederim. Artı 0 Eksi
Ben kullanıyorum, çekim gücü çok iyi olan bir modem değil lakin kablolu bağlantı için gayet memnunum. Çekim gücü çok iyi bir şey arıyorsanız çekim gücü daha yüksek (dB) bir şey almanızı tavsiye ederim.
A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.740 Çözümler 122 17 Ocak 2024 #3 Eraskel dedi: Merhaba arkadaşlar, modem olarak bunu almayı düşünüyorum. ZYXEL bu fiyat bandında 600-800 arası tavsiyeniz var mıdır? Bu model alınır mı? Genişletmek için tıkla... Tenda V300 bakabilirsiniz. Kullanıyorum ve memnumum. Amazon.com.tr Artı 0 Eksi
Eraskel dedi: Merhaba arkadaşlar, modem olarak bunu almayı düşünüyorum. ZYXEL bu fiyat bandında 600-800 arası tavsiyeniz var mıdır? Bu model alınır mı? Genişletmek için tıkla... Tenda V300 bakabilirsiniz. Kullanıyorum ve memnumum. Amazon.com.tr