ZyXEL VMG1312-T20b mi? TP-Link td-W 9970 mi?

emrgnr123

Hectopat
Merhaba, aktif olarak Türk Telekom'un verdiği Tp-Link Td-W 9970 modemini kullanıyorum. Evin bazı odalarında çekim gücü çok düşük, Twitch ve YouTube üzerinde çokça donmalar yaşanıyor. Küçük bir evde yaşıyorum ve modemin konumu kötü bir yerde de değil. Bu yüzden antenli bir modem almayı düşünüyorum. Zyxel VMG1312-T20B modelini buldum, antenli olduğu için çekim gücünde farklılık olur mu?

Çekim gücü farkı olacaktır bende VMG1312-T20B kullanıyorum bizim bina 3 katlı modem orta katta üst kattanda alt kattanda tam hız alabiliyorum tavsiye ederim.

Modem sana bağlanmadığından çekim gücü değişmez. Ama hangi tür internet kullandığınızı söylerseniz yardımcı olabilirim.

Modem sana bağlanmadığından çekim gücü değişmez. Ama hangi tür internet kullandığınızı söylerseniz yardımcı olabilirim.

İlk cümleyi pek anlayamadım. Benim bildiğim kadarıyla Türk Telekom'un modemi dairesel olarak yayıyor, bu yüzden evin içerisinden daha çok üst ve alt katlarda Wi-Fi daha kuvvetli. Antenli modelde dağıtım şekilde farklı olduğu için daha iyi çeker diye düşünmüştüm.

Yani VDSL mi ADSL mi fiber mi kullanıyorsun demek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…