ZyXEL VMG1312-T20b modem nasıldır?

Bu da VDSL ve biz bunu almayı düşünoyurz modem çok kötü çalışıyor Türk Telekom modemimiz

Bir tane TurkNet'in modemi vardı şu an fiyatı 600 TL bu iadere eder onun dışında TP-Link'in bir tane modeli var bu da ASUS'un bir üstü gibi ben de bunun 2 üst modeli var gayet güzel https://www.amazon.com.tr/TP-Link-A...locphy=9056893&hvtargid=pla-361876954464&th=1
Bu TP-Link'de yapacağınız şey şu Türk Telekom modeminin Wi-Fi'sını kapatıkcasınız. Sadece Türk Telekom IP dağılımını yapacak sonra Türk Telekom da birkaç arayüz ayarlaması ardından WAN portuna takacaksınız.
 
Bu modem alınmaz mı sonuçta eşekten ineceğiz yani acayip kötü çalışıyor onu demek istiyorum bunda performans artışı yaşamaz mıyım?

Şimdiki kullandığınız Wi-Fi 4 Wi-Fi 5'e geçmiş olacaksınız Wi-Fi 4'den Wi-Fi 5'e geçince 5 GHz geliyor bu da eğer modem ve bağlanacanız yer arasında çok duvar yoksa internet gayet güzel gelir. Ama bayağı bir duvar varsa 2.4 GHz daha mantıklı kalır. Ama o dediğiniz modemi alırsanız yine aynı mantık Wi-Fi 4'den Wi-Fi 5'e geçince rahatlayacaksınız öyle diyeyim. Tabii cihazlarınız AC'yi desteklemesi gerekiyor.
 
Bu modem alınmaz mı sonuçta eşekten ineceğiz yani acayip kötü çalışıyor onu demek istiyorum bunda performans artışı yaşamaz mıyım?

Hocam almayın gidip az daha para koyun ZyXEL T50b alın daha iyidir şu an T20b bende var idare eder ama ileriki zamanlar fazla işe yaramaz hem T50b fiber, VDSL, ADSL destekliyor aşırı iyi bir modem.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı