ZyXEL VMG3312 B10a internet kopma ve genişbant yönlendirme sorunu

Myotismon_43

Megapat
Makaleler
3
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Modemim son zamanlar da kendi kendine resetliyor ve kopuyor bir de bu sorunlar yetmiyormuş gibi her defasında arayüze girip internet servis sağlayıcısının vermiş olduğu şifreyi otomatik ayarlamama rağmen her defasında ellle giriyorum o şekilde internet geliyor. Modemi komple resetledim, içini açıp temizledim belki sıcaklardan yapıyorduk diye ama birkaç gün düzeliyorsa yine yineleniyor. Yazılım güncelleme yapayım diyorum kendi sitesinde bulamıyorum, modem Türk Telekom'un vermiş olduğu modem değil kendim zamanında Vatan'dan almıştım bana yardımcı olur musunuz arkadaşlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar. Modemim son zamanlar da kendi kendine resetliyor ve kopuyor bir de bu sorunlar yetmiyormuş gibi her defasında arayüze girip internet servis sağlayıcısının vermiş olduğu şifreyi otomatik ayarlamama rağmen her defasında ellle giriyorum o şekilde internet geliyor. Modemi komple resetledim, içini açıp temizledim belki sıcaklardan yapıyorduk diye ama birkaç gün düzeliyorsa yine yineleniyor. Yazılım güncelleme yapayım diyorum kendi sitesinde bulamıyorum, modem Türk Telekom'un vermiş olduğu modem değil kendim zamanında Vatan'dan almıştım bana yardımcı olur musunuz arkadaşlar?

Kral senin modem değiştirme zamanın gelmiş 2.el istersen ZyXEL DX3200 B0 modelini alabilirsin temizi 800-1000 TL civarında satılıyor.

Kral senin modem değiştirme zamanın gelmiş 2.el istersen ZyXEL DX3200 B0 modelini alabilirsin temizi 800-1000 TL civarında satılıyor.
Nereden anladın hemen değişme zamanının geldiğini 2. el modem almam alacak olursam da sıfır alırım Zxyel markayı da asla tercih etmem bir daha.

Nereden anladın hemen değişme zamanının geldiğini 2. el modem almam alacak olursam da sıfır alırım zxyel markayı da asla tercih etmem bir daha.

Tahminim cihazın aşırı ısıdan bobin ya da devresinin birisinin zarar görmesine dayanıyor.

Ayrıca ZyXEL cihazları sağlamdır kolay kolay bozulmazlar senin modemden istediğin nedir nasıl bir kullanım ortamın var ona göre yardımcı olabilirim.

Son düzenleme:
Tahminim cihazın aşırı ısıdan bobin ya da devresinin birisinin zarar görmesine dayanıyor.

Ayrıca ZyXEL cihazları sağlamdır kolay kolay bozulmazlar senin modemden istediğin nedir nasıl bir kullanım ortamın var ona göre yardımcı olabilirim.
Aslında ev o kadar sıcak da olmuyor altına 2 düz tahta koydum kenarlarına alttan da hava alsın içini açtım doğru dürüst toz bile yok çoğu yerde aynı sorunu yaşayanlara yazılım güncelleme yapın demiş benim yazılım ilk ladığım zaman ki yazılım güncelleyeceğim ama bulamıyorum hep Türk telekomun vermiş olduğu modellere var onlar bize olmuyormuş.

Aslında ev o kadar sıcak da olmuyor altına 2 düz tahta koydum kenarlarına alttan da hava alsın içini açtım doğru dürüst toz bile yok çoğu yerde aynı sorunu yaşayanlara yazılım güncelleme yapın demiş benim yazılım ilk ladığım zaman ki yazılım güncelleyeceğim ama bulamıyorum hep Türk Telekom'un vermiş olduğu modellere var onlar bize olmuyormuş.

Senin elindeki normal modelimi servis sağlayıcıdan almadın mı?

Senin elindeki normal modelimi servis sağlayıcıdan almadın mı?
Hayır servis sağlayıcısından almadım vatandan almıştım ben kendim aldım güncelleme dosyalarını bulabilirsen çok sevinirim

Bana bu düzeyde modem önerir misiniz bıktırdı artık bu modem

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı