ZyXEL VMG3312-B10A UPnP Ayarı Nasıl Kapatılır?

Rıdvan Sevim

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar dün bir oyun indirdim kurdum ve çok güzel online bir şekilde oynarken bu gün ise ne olduysa malesef oynayamıyorum. Sistem geri yükledim fakat hiç bir faydası olmadı biraz araştırma yapayım dedim modem UPnP ayarını devre dışı bırakın diyorlar. Fakat ben bu ayarı kendi modemim ZyXEL VMG3312-B10A modelinde bulamadım ve oyunu online oynayamıyorum yardımcı olun lütfen.

vgX0A6.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bahsettiğiniz yer burasımı Mikail Bey.
Birde oyunu orjinal oynamıyorum nexus emulator diye bir foruma üye olup online oynayabiliyorsunuz ve Anti-Virüs kullanmıyorum IS ne demektir onuda araştırdım fakat bulamadım yardım olursanız sevinirim bu arada birde son olarak şunu ekliyim geç cevap verdim kusura bakmayın ceza almışım resimin boyutu büyük olduğu için yüklenmiyordu o yüzden farklı bir siteye yükledim teşekkürler.
UPnP.png

Modem ara yüzünüzde, şöyle bir ayar olmalı. Oradan devre dışı bırakabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    17,8 KB · Görüntüleme: 3.691
Modem ara yüzünüzde, şöyle bir ayar olmalı. Oradan devre dışı bırakabilirsiniz.
Dostum benim modemin arayüzü malesef öyle değil ya bendeki gelişmiş sekmesi bu şekilde.
upnp.png

Arkadaşlar UPnP nerede olduğunu buldum işaretlide değil fakat neden öyle bir hata aldım onu anlamadım genede bulduğum yeri atayım belki lazım olur.
upnp.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı