Zyxel Vmg3312 b10b 300Mbps Modem Nasıldır?

dijimon

Hectopat
Yer
Yalova
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

Bugun eve ttnetten hizi kesfet kampanyasi ile 24mbps e kadar destekli hipet internet aldim yaninda zyxel vmg3312 b10b 300mbps modem verdiler ikisi hakkindaki dusuncelerinizi ogrenmek istiyorum.

Yorumlariniz icin tsk ederim.

"24 Mbps kadar" 24 Mbps aralığında ki hızlarda değişiklik gösterecektir. Zaten TTnet pişmanlık. Her ne kadar büyük şirket olsa da ben 70 Tl verdiğim halde 12 Mbps hızı zor buluyorum. Fakat şunu söyleyeyim modemleri sağlam oluyor. Aynı modemi 3 senedir kullanıyorum sadece 1 kere servisine yolladım.

"24 Mbps kadar" 24 Mbps aralığında ki hızlarda değişiklik gösterecektir. Zaten TTnet pişmanlık. Her ne kadar büyük şirket olsa da ben 70 Tl verdiğim halde 12 Mbps hızı zor buluyorum. Fakat şunu söyleyeyim modemleri sağlam oluyor. Aynı modemi 3 senedir kullanıyorum sadece 1 kere servisine yolladım.

Eyvallah kardesim bende mecburen ttnet aldim hiper yada fiber internet destegi diyer sirketlerde yoktu mecbur kaldik anliyacagin.

Birincisi Türkçe kurallarına uymadınız diye ufak bir ceza yersiniz. (Tecrübe konuşuyor) :D Sonra hayırlı olsun. Aylık ödeyeceğini tutar nedir? Adil kullanım kotası var mı? Modeme gelirse standart bir ev kullanıcısı için ideal. Kablosuz çekimi güzel ama, evinizde çok duvar var ise yada kalın ise başın dertte olabilir. Onu da kullanıp siz bize söylersiniz.

Birincisi Türkçe kurallarına uymadınız diye ufak bir ceza yersiniz. (Tecrübe konuşuyor) :D Sonra hayırlı olsun. Aylık ödeyeceğini tutar nedir? Adil kullanım kotası var mı? Modeme gelirse standart bir ev kullanıcısı için ideal. Kablosuz çekimi güzel ama, evinizde çok duvar var ise yada kalın ise başın dertte olabilir. Onu da kullanıp siz bize söylersiniz.

Kampanyadan aldım. Tutarı ilk 6 ay. 52 ikinci 6 ay 62 tl şeklinde. Modeme gelince kablosuz kısmını çok kullanmayacağım için sıkıntı yok :D Türkçe kurallarına gelince kardeşim telden yazınca hiç uğraş asım gelmiyor valla :D Yorumun içinde teşekkür ederim.

Anladım. Mecburiyetten aldın. Memnun kalırsın(!). Hayırlı olsun.

Teşekkür ederim kardeşim. Umarım memnun kalırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vmg3312 B10B benim evde kullandığım bir ürün, oldukça hoş ve ev kullanıcısı için sorunsuz kullanabileceğin bir üründür kardesim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı