ZYXEL VMG3312-B10B Hata

dwialia

Hectopat
Arkadaşlar bu konudan hiç anlamam, yardım edebilecek var mı? İnternete bağlanamıyorum ne yapacağımı da bilmiyorum.

Çözüm
Yurtdışı çıkışlarda sorun varmış öyle diyorlar ama çalışmalar yaptıkları için iyileşti. Bir de yarın deneyin isterseniz, elden gelen başka bir şey yok.
Modem IP alamamış. Modemi kapat aç olmazsa firmayla görüşürsün.

Birçok kez açıp kapattım ama ne yazık ki Türknet kullandığım için ulaşamıyorum.

Bunun birden çok sebebi olabilir fakat en kolayı arıza kaydı bırakmanız. Modem üstünde yanan ışıkları atabilir misiniz ayrıca?

Bunun birden çok sebebi olabilir fakat en kolayı arıza kaydı bırakmanız. Modem üstünde yanan ışıkları atabilir misiniz ayrıca?
Arıza kaydını bıraktım ama ben şu ana kadar doğru düzgün cevap ya da çözüm alamadım.

Dosya Ekleri

• 15560393079072720390591782713568.jpg
    685,5 KB · Görüntüleme: 89
DSL bağlandığı için geriye kalan İSS'den kaynaklı oluşur. Geri dönüşlerde ne diyorlar ? İnterneti daha önceden kullanabiliyor muydunuz yoksa yeni abone misiniz? Eğer splitter gibi araya bağlantı kullanıyorsanız kaldırın.

Açıkçası 2-3 haftadır aboneyim bugün ilk defa ciddi olarak internet kesildi ve şu 2 gündür çok yavaştı, evden iş için çıktım döndüğümde kırmızı yanıyordu ve ağ bağlantısı için oturum açın yazıyordu şifreyi falan girdim ama bağlanmadı bu sefer. Kullanamıyorum şu anda hala, geri dönüş de yok.

Yurtdışı çıkışlarda sorun varmış öyle diyorlar ama çalışmalar yaptıkları için iyileşti. Bir de yarın deneyin isterseniz, elden gelen başka bir şey yok.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…