ZyXEL VMG3312 modem kullanıcı adı ve şifremi nasıl degiştirebilirim?

Dragragen

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel i5 9400f MSI RTX 2060 Ventus OC 6 GB MSI B365M PRO-VH Crucial 16 GB Ram
Öncelikle iyi günler. TTNET'den TurkNet'e geçtim ve bana kullanmam gereken kullanıcı adını ve şifreyi gönderdiler. Ben TurkNet'den modem almadım, önceden kullandığım ZyXEL VMG3312-B10b modemi kullanıyorum. Kullanıcı adını ve şifreyi nasıl degiştirebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tarayıcıyı açın ve web adresi arama kısmına 192.168.1.1 yazın. Modem arayüz sayfası açılacaktır. Kullanıcı adı admin şifre ttnet olması gerekiyor. Arayüze giriş yaptıktan sonra ağ ayarı sekmesinden genişbant ayarlarına girin. Internet_DSL adındaki PPP Bilgisi ayarlarını düzenleyin.

Öncelikle iyi günler. TTNET'den TurkNet'e geçtim ve bana kullanmam gereken kullanıcı adını ve şifreyi gönderdiler. Ben TurkNet'den modem almadım, önceden kullandığım ZyXEL VMG3312-B10b modemi kullanıyorum. Kullanıcı adını ve şifreyi nasıl degiştirebilirim?
Kullanıcı adı ve şifreden kastınız DSL bağlantısı için gereken mi yoksa modem arayüzü mü? Bunu tam açsanız iyi olur gibi. DSL bağlantısından bahsediyorsanız şu videoya bir bakın:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kullanıcı adı ve şifreden kastınız DSL bağlantısı için gereken mi yoksa modem arayüzü mü? Bunu tam açsanız iyi olur gibi. DSL bağlantısından bahsediyorsanız şu videoya bir bakın:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir videodan izleyerek değiştirdim ama Ethernet'te internet yok sadece Wi-Fi'den kullanabiliyorum. Düzeldiği zamanda sanki git gelli gibi siteler yavaş açılıyor

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı